Life
notix pixel id

Imaginile durerii în familia Sterp. Cum și-au luat rămas bun Culiță, Iancu și mama Geta de la Ion

A fost un weekend dureros pentru familia Sterp. Culiță, Iancu și mama Geta s-au despărțit de Ion, unul din ajutoarele lor de nădejde și prieten al familiei, devenit personaj pe Youtube.
06.12.2021 | 12:14
Imaginile durerii în familia Sterp. Cum și-au luat rămas bun Culiță, Iancu și mama Geta de la Ion
Familia Sterp, la înmormântarea lui Ion Șmecherul. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Ion Șmecherul, bărbatul pe care frații Sterp l-au făcut celebru pe Facebook și Youtube s-a stins din viață, iar dispariția lui a provocat durere în familia din Hațeg.

Ion a apărut des în clipurile postate de Culiță și Iancu Sterp pe Youtube, făcându-i pe oameni să râdă cu vorbele sale. Frații Sterp l-au ajutat foarte mult pe modestul cioban care a devenit ca un membru al familiei lor.

Despărțirea de Ion a fost una extrem de dureroasă pentru comunitatea din care făcea parte. Familia Sterp l-a ”adoptat” și a încercat să îl aducă pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Familia Sterp, devastată de moartea lui Ion Șmecherul

Ion s-a simțit iubit și protejat de vedete, iar frații Sterp l-au ajutat să își ridice o casă. Din nefericire, dependența de alcool i-a pus capac acestuia, iar în weekend toată comunitatea l-a plâns.

Iancu a postat un videoclip de la înmormântarea lui Ion, de unde nu a lipsit niciun membru al familiei sale. Trecerea în neființă a lui Ion Șmecherul i-a întristat și pe internauți, care au scris mesaje de condoleanțe, luându-și rămas bun de la el în mod virtual.

ADVERTISEMENT

„Aseară am aflat că Ion nu mai este printre noi și e trist. Fac asta pentru că sunt foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă este adevărat. Credeți-mă că nimeni nu ar face o glumă pe tema asta. Da, din păcate este adevărat.

Eu nu știu foarte multe detalii, știu doar că a făcut infarct și efectiv a căzut din picioare și a murit. Medicii au încercat să mai facă ceva, să îl resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic. Asta e tot ce știu eu de la familia mea”, a povestit Ileana Sterp înlăcrimată, dând vestea tristă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Era ca și un membru al familiei noastre”

„A încetat ieri din viață săracul. Ne pare foarte rău, din suflet, pentru că era ca și un membru al familiei noastre.

El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el și mergem pe la el, făceam videoclipuri cu el, ne făcea să râdem, vă făcea pe voi să râdeți. A murit din cauza băuturii, pentru că el bea foarte mult”, a spus Culiță Sterp despre cel pe care cu toții l-au condus în weekend pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri