ADVERTISEMENT
News

Familia unei cunoscute judecătoare din SUA, ținta unui atac armat. Fiul acesteia a fost ucis, iar soțul este grav rănit

Autor: Adrian Baciu | 20.07.2020 | 08:38
Familia unei cunoscute judecătoare din SUA, ținta unui atac armat. Fiul acesteia a fost ucis, iar soțul este grav rănit
Familia unei cunoscute judecătoare din SUA, ținta unui atac armat. Fiul acesteia a fost ucis, iar soțul e grav rănit. Foto: hepta.ro

Familia unei cunoscute judecătoare federale din SUA a fost ținta unui atac armat sângeros în acest weekend.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului, fiul magistratei a fost ucis, iar soțul este grav rănit în spital și încă nu se știe dacă va scăpa cu viața din cauza rănilor.

În vizorul atacului a fost Esther Salas, cunoscut judecător federal, care a scăpat nevătămată pentru că se afla în subsolul casei în momentul atacului, informează presa americană.

ADVERTISEMENT

Atac armat asupra familiei unei judecătoare federale din SUA. Fiul acesteia a fost ucis

Casa din New Jersey a judecătoarei federale SUA, Esther Salas, a fost ținta unui atac armat în ziua de duminică, 19 iulie. Fiul acesteia a fost împușcat și a murit pe loc, iar soțul ei se află în stare gravă la spital, după ce și el a fost împușcat de atacator, scrie CNN.

Conform sursei citate, în zorii zilei de duminică, fiul judecătorului, Daniel Anderl, a deschis ușa casei familiei Brunswick în jurul orei 5 și a fost împușcat direct în inimă, murind pe loc.

ADVERTISEMENT

Ulterior, și soțul magistratei din SUA, prezent în locuință, a fost împușcat cu mai multe focuri de armă. Știrea a fost confirmată de Francisc “Mac” Womack, primarul din Brunswick (New Jersey), cel care a declarat pentru ABC News că fiul judecătorului a murit.

”Fiul lui Esther Salas a fost împușcat în inimă și a murit, iar soțul acesteia a fost apoi împușcat de mai multe ori”, a spus edilul din statul american.

ADVERTISEMENT

Suspectul atacului criminal este în libertate

Până la această oră, autoritățile din New Jersey nu au reușit să-l prindă pe atacator. Din primele informații surprinse de camerele de luat vederi, Poliția anunță că, din informațiile preliminare, împușcăturile au fost efectuate de cineva îmbrăcat ca șofer FedEx.

Judecătoarea Esther Salas a primit mai multe amenințări în trecut, însă niciodată nu s-a ajuns la cazuri precum cel de duminică.

ADVERTISEMENT

“Judecătorul Salas și familia ei sunt în gândurile noastre în acest moment, după un atac lipsit de orice umanitate”, a declarat guvernatorul New Jersey, Phil Murphy, într-o ieșire publică după tragicul eveniment.

Esther Salas și soțul ei, Mark Anderl formează un cuplu de succes: ea este primul judecător hispanic din istoria statului, iar el, Mark Anderl, un cunoscut avocat al apărării.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!