News

Familie din Motru, ucisă în accidentul de la Craiova. Tatăl și fetița au pierit pe loc din cauza șoferului sinucigaș

28.07.2020 | 15:54
Familie din Motru ucisa in accidentul de la Craiova Tatal si fetita au pierit pe loc din cauza soferului sinucigas
ADVERTISEMENT

Noi informații ies la iveală în urma tragediei din Craiova în care un bărbat în vârstă de 25 de ani a intrat intenționat pe contrasens. Un bărbat din Motru în vârstă de 41 de ani și fetița sa în vârstă de 6 ani au murit pe loc, în timp ce soția șoferului decedat în urma impactului a ajuns la spital cu răni grave.

Primele date din anchetă arată că familia din Motru, județul Gorj, cumpărase de câteva zile o altă mașină. Se pare că intenționau să meargă în vacanță, la mare. Din păcate, nu au mai apucat să se bucure de concediu, soarta lor fiind pecetluită de un tânăr sinucigaș.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 34 de ani care a supraviețuit în urma accidentului tragic din Craiova a fost transportată de urgență la spital. Potrivit observatornews.ro, aceasta a suferit fracturi la nivelul bazinului, coloanei cervicale și un traumatism cranian.

Un șofer sinucigaș a luat viața unei familii din Motru

Oamenii legii au stabilit că șoferul în vârstă de 25 de ani care a produs accidentul de pe Centura de Nord a Craiovei suferea din dragoste. Acesta a lăsat un bilet de adio în care mărturisește motivul pentru care renunță la viață. Din inconștiență, șoferul sinucigaș a distrus o familie nevinovată.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a murit la rândul său în accidentul pe care l-a produs în mod intenționat intrând pe contrasens. Șoferul este din comuna Ghercești, județul Dolj. Acesta conducea un autoturism pe DN 65F când a intrat în coliziune frontală cu mașina în care se afla familia din Motru.

În urma accidentului din dimineața zilei de marți, 28 iulie, au rezultate trei victime. Ambii șoferi și copila de numai 6 ani au fost declarați decedați, în timp ce femeia de 34 de ani se luptă pentru viața sa în spitalul din municipiul Craiova.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis o anchetă și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În cauză, oamenii legii trebuie să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe Centura de Nord a Craiovei.

„Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT