Sport

Familia lui Lionel Messi, probleme cu adaptarea la viaţa în Paris! Soţia îl presează să se întoarcă la FC Barcelona

Familia lui Lionel Messi are probleme cu adaptarea la viaţa în Paris, la şase luni de când jucătorul s-a transferat la PSG. Soţia argentinianului îl presează să revină la FC Barcelona.
17.01.2022 | 08:35
Familia lui Lionel Messi probleme cu adaptarea la viata in Paris Sotia il preseaza sa se intoarca la FC Barcelona
Familia lui Lionel Messi nu s-a adaptat la viaţa în Paris (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Lionel Messi are şase luni de când s-a transferat de la FC Barcelona la PSG, mutare care a şocat lumea fotbalului în luna august a anului trecut. Cu toate acestea, familia jucătorului nu s-a adaptat la viaţa în Paris, iar Antonela Roccuzzo încearcă să-l convingă să revină pe “Camp Nou”.

Familia lui Lionel Messi nu s-a acomodat cu viaţa în Paris. Ce probleme sunt

Chiar dacă familia lui Lionel Messi trăieşte într-o vilă de lux, după mutarea fotbalistului la PSG, lucrurile nu stau chiar aşa de bine. Conform El Nacional, Antonela Roccuzzo nu a reuşit să se adapteze la noua viaţă, fiind nemulţumită de schimbările bruşte de vreme din Paris.

ADVERTISEMENT

O altă problemă majoră a fost limba franceză, pe care soţia lui Lionel Messi nu a reuşit s-o înveţe. De acelaşi lucru s-au plâns şi copiii cuplului, motiv pentru care Antonela Roccuzzo pune presiune pe fotbalist, ca acesta să se întoarcă la FC Barcelona.

De asemenea, absenţa vechilor prieteni, din Barcelona, este un alt motiv pentru care soţia lui Lionel Messi forţează o revenire în Spania. Mai ales acum, când echipa este antrenată de Xavi, bun prieten cu starul argentinian, iar la club a revenit şi Dani Alves.

ADVERTISEMENT

De altfel, reunirea cu cei doi foşti colegi ar putea să fie marele atu al Barcelonei, dacă Lionel Messi va dori să revină la echipă. Un mare impediment este contractul semnat cu PSG, care se întinde până în 2023.

Lionel Messi a vorbit despre problemele cu acomodarea

În interviul acordat revistei France Football, Lionel Messi a dezvăluit că are probleme cu acomodarea în Paris, însă lucrurile au stat cu totul altfel în vestiarul lui PSG, unde s-a integrat mult mai uşor.

ADVERTISEMENT

“A fost foarte greu să accept că plec din Barcelona. Nu îmi puteam imagina că eu și familia mea trebuie să plecăm de acasă și să ne schimbăm obiceiurile.

Știam că vin într-o țară nouă și că nu va fi deloc simplu, dar știind că am câțiva prieteni în vestiar mă voi adapta mai repede. Și nu m-am înșelat deloc.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost foarte ușor să mă acomodez cu grupul, pentru că sunt mulți vorbitori de limbă spaniolă în vestiar, unii dintre ei îmi sunt prieteni, „Ney”, „Lea” (Paredes), „Fideo” (Di Maria). Toți mă ajută de când am venit. În Paris, trebuie să recunosc, mă simt un pic pierdut.

Trebuie să încep să cunosc orașul. În Barcelona aveam obiceiurile mele, cunoșteam fiecare zonă, locurile preferate în care îmi placea să merg în mod constant”, spunea Lionel Messi în interviul din France Football.

Lionel Messi, fără meci jucat în 2022

Infectat cu COVID-19 la finalul anului trecut, Lionel Messi a reuşit să scape repede de virus. Chiar şi aşa, argentinianul a revenit treptat la antrenamente şi nu a jucat niciun meci în acest an, ratând duelurile cu Vannes, Lyon şi Brest.

“El e din ce în ce mai bine. Se află sub supravegherea staff-ului medical, lucrurile se îmbunătățesc lent și sperăm să fie curând cu echipa”, declara Mauricio Pochettino înaintea meciului cu Brest.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Reims: 1,44 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT