Life

Apropiații concurenților din finala Survivor România i-au emoționat pe cei trei eroi. Mesajul lui Alex Velea pentru Zanni

Apropiații concurenților care au ajuns în finala Survivor România i-au emoționat pe cei trei eroi. Ce mesaje le-au transmis?
10.07.2021 | 23:37
Apropiatii concurentilor din finala Survivor Romania iau emotionat pe cei trei eroi Mesajul lui Alex Velea pentru Zanni
Alex Velea l-a încurajat pe Zanni în finala Survivor România. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Apropiații concurenților care au ajuns în finala Survivor România au transmis câteva cuvinte de încurajare și apreciere pentru cei trei eroi ai sezonului: Marius, Zanni și Andrei.

Mamele celor doi războinici au declarat în direct din studiourile Kanal D că sunt foarte mândre de cei doi. Marius Crăciun și Andrei Dascălu s-au emoționat foarte tare când le-au auzit pe cele mai importante persoane din viața lor.

ADVERTISEMENT

Zanni a fost susținut în marea finală de Alex Velea și gașca de la Golden Boy Society. Cântărețul a avut un mesaj important de transmis trapperului în marea finală.

Concurenții din finala Survivor România, mesaje de la cei de acasă

„Să fie puternic până la capăt. Să nu își piardă încrederea și speranța”, este mesajul pe care l-a transmis mama lui Andrei pentru fiul ei.

ADVERTISEMENT

„Suntem cei mai mândri părinți. Suntem cu sufletul la gură alături de el. Indiferent de rezultat, el va fi campionul nostru”, a declarat și mama lui Marius Crăciun.

Mama lui Andrei Dascălu, cea mai mare susținătoare a concurentului. Captură Kanal D
Marius Crăciun, revedere în direct în finala Survivor România

Alex Velea, către Zanni: „Meriți să câștigi”

„Te așteptăm acasă campion. Suntem foarte fericiți să te vedem în postura asta. Meriți să câștigi. Ești cel mai bun, ai fost cel mai bun”, a fost încurajarea lui Alex Velea pentru Zanni.

ADVERTISEMENT

Cei trei concurenți ajunși în finală nu au scăpat nici în ultima lor zi de concurs de trasee. Primul care a ajuns la votul publicului, nereușind să obțină punctele necesare, a fost Marius Crăciun.

A urmat apoi un duel de zile mari între Zanni și Andrei. Dascălu a reușit să strângă primul cele 7 puncte necesare pentru câștigarea titlului de prim finalist în super-competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În Republica Dominicană, cei trei concurenți au avut parte de sprijin din partea foștilor lor colegi.

Printre cei care s-au aflat în marea finală Survivor România s-au numărat Roxana Nemeș, Moroșanu, Ana Porgras, Sindy, Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu.

Chiar dacă s-au înțepat destul de mult de-a lungul celor 7 luni, foștii concurenți au reușit să îngroape oarecum securea războiului.

Cei care nu au reușit să ajungă în Dominicană în finala concursului au fost Simona Hapciuc, Jador și Culiță Sterp. În consiliu, concurenții au primit o serie de întrebări de la foștii lor colegi, aceștia reușind să deslușească anumite mistere ale sezonului al doilea Survivor România.

 

 

ADVERTISEMENT