News

Familiile fetelor ucise în cartierul Andronache, gest extrem în miez de noapte: “Vrem dreptate”

04.03.2021 | 07:32
Familiile fetelor ucise in cartierul Andronache gest extrem in miez de noapte Vrem dreptate
ADVERTISEMENT

Îndurerate și pline de revoltă după ce sâmbătă și-au pierdut fetele din cauza unei șoferițe băute, familiile victimelor ucise în cartierul Andronache au ieșit în stradă, în miez de noapte, pentru a cere să li se facă dreptate.

Miercuri a fost a treia zi în care fetițele a căror viață a fost curmată pe o stradă din Capitală au fost plânse non-stop de familii și de cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Rudele suportă cu tot mai mare durere momentul, iar în apropiere de miezul nopții au, cu câteva ore înainte ca Raisa și Mihaela să fie conduse pe ultimul drum, și-au strigat disperarea față de modul în care autoritățile tratează această tragedie.

Familiile fetelor ucise în cartierul Andronache, gest extrem în miez de noapte

Intersecția de pe strada Andronache din Sectorul 2 al Bucureștiului, locul blestemat al accidentului de sâmbătă, 27 februarie, a fost plin de lume ieri noapte.

ADVERTISEMENT

Aici, părinții, rudele și apropiații fetelor ucise de o șoferiță băută au ieșit în stradă și au cerut să li se facă dreptate. Fără putere după zile întregi în care și-au plâns copilele, aceștia spun că s-au săturat să fie tratați inferior față de autorități.

”Nici măcar nu am trecut pe la poarta mamei șoferiței. Atât vrem! De asta ne-am strâns aici: vrem dreptate! Este ultima seară în care Raisa și Mihaela sunt în casele lor. Mâine o să le ducem pe ultimul drum și o să fie foarte dureros pentru noi. Nu mai avem putere și toți ce ne dorim este să se facă dreptate!”, a spus o tânără ieșită în stradă, potrivit DCNews.

ADVERTISEMENT

Rudele fetelor omorâte, apel către judecătoare

Familiile au făcut un apel către judecătoarea care răspunde de acest caz și îi cer să se gândească la viețile celor două fetițe în momentul în care judecă acest caz.

”Vrem ca doamna judecător să-și schimbe decizia! Să nu mai fie atât de rece și fără suflet! Să se gândească la doi copii!”, a mai spus aceasta, precizând că „măcar putea să-i dea un mandat de 29 de zile, până se făcea anchetă”, a mai spus femeie în cauză.

ADVERTISEMENT

Oamenii mai spun că sunt sătui de corupție și nu doresc ca șoferița vinovată să facă închisoare cu suspendare.

”Este cercetată în libertate (n.r. șoferița)! Nu vrem să facă cu suspendare! Ne-am săturat de atâta corupție și să fim tratați inferior!”, au mai transmis rudele.

ADVERTISEMENT