Sport

Un fan a înnebunit când a văzut cine a câştigat Balonul de Aur 2021! Şi-a distrus imediat televizorul. Video

Ceremonia de acordare a Balonului de Aur a stârnit mari controverse în lumea întreagă, după ce Lionel Messi, la capătul unui sezon totuși cenușiu cu echipele de club, a câștigat trofeul.
30.11.2021 | 10:47
Un fan a innebunit cand a vazut cine a castigat Balonul de Aur 2021 Sia distrus imediat televizorul Video
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost desemnat pentru a șaptea oară trofeul pentru cel mai bun fotbalist al lumii, recordul său fiind foarte greu de egalat.

Ancheta și rezultatele ei sunt însă subiecte de discuții în toate colțurile lumii, iar reacțiile în rândul fanilor sunt și ele dintre cele mai diverse.

ADVERTISEMENT

Un fan și-a spart televizorul când a văzut clasamentul final al Balonului de Aur 2021

Unul dintre tifosi, susținător al lui Jorginho în cursa pentru Balonul de Aur, a fost foarte supărat după ce a aflat rezultatele.

El s-a răzbunat efectiv pe aparatul de recepție TV care era în sufrageria casei sale. Iubitorul de fotbal a aplicat un pumn în ecran, spărgând televizorul.

ADVERTISEMENT

După aceea el a mai dat câteva lovituri, trântind televizorul de pe suportul său. În urma acestei revărsări de furie, aparatul a devenit inutilizabil.

Merita Jorginho Balonul de Aur?

Mijlocașul Italiei și al celor de la Chelsea se poate considera unul dintre nedreptățiți, în concurența cu Messi.

ADVERTISEMENT

Jorginho a câștigat Liga Campionilor cu echipa de club, Chelsea, dar și Euro 2020, cu naționala Italiei. Spre comparație, Messi nu a făcut nimic la echipele de club în 2021, dar totuși a obținut un succes istoric la Copa America, învingând Brazilia în finală, la ea acasă.

În plus, cifrele lui Jorginho sunt foarte constante, în vreme ce Messi, la PSG, a avut un sezon mai degrabă modest, după transferul de la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Satisfacția platonică a lui Jorginho este că a prins podiumul Balonului de Aur în acest sezon, după Messi și Lewandowski, dar înaintea altor mari fotbaliști cum ar fi Cristiano Ronaldo sau Salah.

Însuși laureatul Lionel Messi nu este deplin convins că merita acest titlu, el declarând după festivitatea de la Paris: ”Nu știu dacă este cel mai bun an din viața mea. Totuși faptul că am câștigat Copa America pe Maracana înseamnă mult pentru mine. Acest titlu este special după perioadele grele și criticile care au venit la adresa mea”.

Jorginho este născut în Brazilia, dar are și cetățenie italiană după bunicul său patern. Idolul său din copilărie este Gheorghe Hagi, motiv pentru care și-a ales porecla Haginho. 

ADVERTISEMENT