News

Un fan al lui Liverpool a rămas paralizat după ce a fost înțepat de un țânțar în Sri Lanka: „A rămas blocat în propriul corp”

19.07.2019 | 17:00
Un fan al lui Liverpool a ramas paralizat dupa ce a fost intepat de un tantar in Sri Lanka A ramas blocat in propriul corp

Colin Whiteside, unul dintre cei mai înfocați fani ai lui Liverpool, se află paralizat la pat în Sri Lanka după ce a suferit o mușcătură de țânțar! După ce insecta l-a înțepat a făcut febra Dengue și a fost internat de urgență. În timp ce se afla pe patul de spital, Colin a făcut pneumonie și septicimie și a suferit un atac cerebral extrem de dur.

Un fan Liverpool a rămas paralizat în spital în urma unei înțepături de țânțar

După ce a ajuns la spital cu febră, soția bărbatului care lucrează în Sri Lanka a venit de urgență să stea lângă pat. Colin nu era străin de alte tărâmuri. El era născul la Liverpool și mergea în deplasările formației sale favorite pentru tot prin Europa. După înțepătura de țânțar, care a venit cuplată cu mai multe afecțiuni, el a ajuns să sufere de paralizie. În acest moment Colin nu se mai poate mișca deloc și singurul lucru pe care îl poate face este să clipească, anunță liverpoolecho.co.uk.

„Doar gândul că el știe ce a pățit, dar nu poate să facă nimic să iasă din această situație este sfâșietor. Practic a rămas blocat în propriul corp. Este ireal, citești tot felul de astfel de povești pe internet, dar nu te aștepți ca cineva din familia ta să pățească acest lucru”, a spus Michelle Green, fiica cea mare a lui Colin.

Un fan Liverpool a rămas paralizat în urma unei mușcături de țânțari *foto: liverpoolecho.co.uk
Un fan Liverpool a rămas paralizat în urma unei mușcături de țânțari *foto: liverpoolecho.co.uk

Cât ar costa să fie adus acasă bărbatul paralizat de mușcătura de țânțar

Transferul lui Colin înapoi în Marea Britanie ar costa o avere. Fiica lui spune că acesta avea o asigurare medicală, dar aceasta nu poate acoperi costul integral al acestuia:

„Datorită job-ului său, tata are o asigurare internațională. Cu toate acestea, compania va plăti doar pentru 45 de zile de spitalizare. De asemenea, o ambulanță care să-l transfere ar costa peste 100.000 de lire sterline. Părinții mei au muncit toată viața lor ca să aibă bani la bătrânețe, dar acum economiile lor s-au risipit după acest caz. Ne costă mii de lire săptămânal doar trantamentul și nu știm cât va mai rămâne acolo. Mama și sora mea sunt cu el în Sri Lanka și încercăm să rămânem pozitivi. Încă mai trăiește, încă mai respiră, e alături de noi. Trebuie doar să încercăm să îl aducem acasă”, a spus fata britanicului.

De altfel pentru a-l ajuta pe Colin, familia sa a făcut un site în care oamenii să doneze. Până acum s-au strâns peste 30.000 de lire sterline.