Fotbal intern

Fan Zone în Piața George Enescu pentru România – Muntenegru! 100 de oameni sunt prezenți

07.09.2018 | 22:26
Fan Zone in Piata George Enescu pentru Romania  Muntenegru 100 de oameni sunt prezenti

Disputat cu porțile închise, meciul România – Muntenegru a putut fi urmărit totuşi de fanii naţionalei dintr-un fan zone, amplasat în Piața George Enescu! 100 de oameni au venit să se distreze și să vadă prestația tricolorilor lui Contra. Au fost aduse mese de fussball, dar și play station-uri. Pe lângă toate acestea, în fan zone a fost instalat și un teren sintetic de care s-au bucurat din plin câțiva copii.

România – Muntenegru reprezintă debutul tricolorilor în Liga Națiunilor. Meciul se dispută la Ploiești cu tribunele închise din cauza unor incidente provocate de fanii tricolorilor în 2015 la meciul din preliminariile pentru Euro împotriva Greciei. Scadența a venit trei ani mai târziu.

Fan Zone în Piața George Enescu pentru România - Muntenegru! Oamenii în Fan Zone
Disputat cu porțile închise, meciul România – Muntenegru a putut fi urmărit totuşi de fanii naţionalei dintr-un fan zone, amplasat în Piața George Enescu!

Fan Zone în Piața George Enescu pentru România – Muntenegru!

România este în Liga Națiunilor într-o grupă din care mai fac parte Serbia și Lituania. Obiectivul naționalei lui Contra este acela de a câștiga grupa, iar dacă va fi îndeplinit, va netezi drumul nostru la Euro 2020, în condițiile în care există o șansă în plus de calificare la Campionatul European și din această competiție.

Ultimul meci pe care România l-a disputat fără spectatori a fost în 2014, în debutul campaniei pentru Campionatul European din 2016, împotriva Greciei. Meciul a fost câștigat atunci de tricolori cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Marica, în minutul 10 din penalty.

100 de oameni au venit la Fan Zone în Piața George Enescu

 

Tags: