EXCLUSIV. FANATIK a fost pe gazonul unde s-a nenorocit Kharja!

Silviu Ghering   
în Stiri sportive
06/11/2015, 00:06
EXCLUSIV. FANATIK a fost pe gazonul unde s-a nenorocit Kharja!

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

FANATIK a fost pe terenul pe care s-a nenorocit stelistul Kharja! Imagini în EXCLUSIVITATE! Campioana s-a zgîrcit la bani şi s-a antrenat pe un „gazon” sătesc cu „capcane” care l-au „rupt” pe mijlocaşul de 33 de ani! Cu un diagnostic groaznic la genunchi, marocanul e aproape să se lase de fotbal!

De ce l-a urecheat Mirel Rădoi pe Adi Popa! Unde l-a „prins” antrenorul pe jucător!

Dezvăluiri şocante despre Silviu Izvoranu, făcute chiar de soţia sa!

Iarna-i grea, tentaţia-i mare, unde şi cine „trage” de Mircea Rednic să lase „haita” din „Groapă”!

Dezastre mondiale care au cutremurat fotbalul! Sute de morţi, mii de răniţi!

Cine stă în calea lui Cosmin Olăroiu spre apogeul carierei sale de antrenor! La un pas de supremaţie, tehnicianul român visează la trofeul său cu numărul 12 în lumea arabă!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, programul de ieşiri la un şpriţ făcut de Mirel Rădoi elevilor săi, metoda-trăznet găsită de patronul rapidist Valerii Moraru ca să-şi recompenseze jucătorii, liderii seriei I în Liga 2, de ce l-a luat Reghecampf pe Bourceanu la Loveci să se pregătească sub ochii lui şi la ce echipă vrea să-l ducă, imaginaţie debordantă a presei de 1 aprilie, farse care au înconjurat globul pămîntesc! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

 

Închide ×