Eveniment FANATIK! Numai vinerea aceasta, FANATIK vă oferă, GRATUIT, CALENDARUL SPORTIV 2017! 24 de pagini PREMIUM cu cele mai importante evenimente sportive din acest an! Află AICI cum îl poţi obţine!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
27.01.2017 | 15:10
Eveniment FANATIK Numai vinerea aceasta FANATIK va ofera GRATUIT CALENDARUL SPORTIV 2017 24 de pagini PREMIUM cu cele mai importante evenimente sportive din acest an Afla AICI cum il poti obtine

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

În plus, numai vinerea aceasta, un SUPLIMENT DE LUX, GRATUIT: CALENDARUL SPORTIV 2017! 24 de pagini PREMIUM cu cele mai importante evenimente sportive din acest an!

STEAUA. TUDORIE, „VALIZA 2”? Gigi Becali l-a transferat pe dezamăgitorul atacant gălăţean la o lună după ce retrogradata Oţelul cîştigase în ultima etapă din sezonul 2014-2015 împotriva tuturor calculelor hîrtiei la Tîrgu Mureş şi trimesese astfel titlul Stelei.

CS U CRAIOVA. VĂTĂJELU PESTE TOŞCA. Ignorat de selecţionerul german Cristoph Daum, fundaşul Craiovei a fost vândut cu maiu mulţi bani decât stelistul convocat la acţiunile „naţionalei”.

TRANSFER. RĂZVAN MARIN PRINTRE STELE. Mijlocaşul de mare viitor al Viitorului a intrat în ierarhia slectă a „puştilor” plecaţi pe bani mulţi din Liga 1, alături de Mutu, Chivu sau Marica.

PRIME TIME. SPORTUL I-A SCĂPAT DE GRATII. Nume mari din fotbal. Şi nu numai, şi-au salvat onoarea şi chiar viaţa prin carieră, prntru că altminteri ar fi avut o „şansă” enormă să ajungă în puşcărie!

INTERNAŢIONAL. DEJA ÎN ISTORIE! UEFA a publicat recent un topa al celor mai buni antrenori din istoria fotbalului. FANATIK vă prezintă surprizele: unul singur mai este în activitate şi cine n-a prins „trenul” deşi este doldora de trofee!

INTERNAŢIONAL. PINOCCHIO FOTBALULUI MONDIAL. Povestea incredibilă, dar foarte adevărată, a atacantului care n-a dat un gol în 20 de ani de carieră! Este brazilian şi a jucat la echipe cunoscute ca Flamengo, Botafogo, Vasco da Gama, Palmeiras sau Fluminense…

SPORTURI. CHETĂ PENTRU OLIMPIADĂ. Ca la noi, la nimeni! Ce gest disperat a făcut o sportivă din România pentru a putea participa la Jocurile Olimpice  după ce autorităţile i-au dat cu flit!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Şi nu uitaţi: în plus, numai vinerea aceasta, un SUPLIMENT DE LUX, GRATUIT: CALENDARUL SPORTIV 2017! 24 de pagini PREMIUM cu cele mai importante evenimente sportive din acest an!

De ce NE-AU ENERVAT Ionuţ Negoiţă, Adrian Mutu sau Gigi Becali, ce sport s-a născut în Anglia, a crescut în Brazilia, s-a maturizat în Germania, a îmbătrînit în Spania şi a murit în România, dedesupturile „afacerii Toşca”, de ce e supărat Gigi Becali pe Robert Vîlceanu, Adi Mutu pe Patrick Petre şi Ioan Niculae pe Gigi Becali (ca să închidem cercul!), dar şi la ce trebuie să fiţi atenţi cînd testaţi cauciucurile de iarnă, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Şi, ultima strigare: în plus, numai vinerea aceasta, un SUPLIMENT DE LUX, GRATUIT: CALENDARUL SPORTIV 2017! 24 de pagini PREMIUM cu cele mai importante evenimente sportive din acest an!