Sport

Fanatik a aflat ce s-a întâmplat în vestiar între Sorescu și Rednic: “Ai venit aici ca să dai afară dinamoviști!”. Exclusiv

A fost scandal în vestiarul lui Dinamo la pauza meciului cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Deian Sorescu a fost schimbat de Mircea Rednic, cei doi fiind aproape de bătaie după un dialog dur.
16.10.2021 | 23:24
Fanatik a aflat ce sa intamplat in vestiar intre Sorescu si Rednic Ai venit aici ca sa dai afara dinamovisti Exclusiv
Fanatik a aflat ce s-a întâmplat în vestiar între Sorescu și Rednic: "Ai venit aici ca să dai afară dinamoviști!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

La pauza meciului dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo, în vestiarul “câinilor” a izbucnit un scandal între antrenorul Mircea Rednic şi căpitanul Deian Sorescu. S-au aruncat cuvinte grele de ambele părţi şi până la bătaie a fost un singur pas, scrie Prosport.

Fanatik a aflat ce s-a întâmplat în vestiar între Sorescu și Rednic

FANATIK a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul dinamovist între Rednic şi Sorescu. Cei de la Mediaş au povestit pentru publicaţia noastră ce şi-au spus cei doi, fiind şi ei surprinşi de urletele care se auzeau din cabina oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a fost extrem de iritat la pauza meciului, când Gaz Metan Mediaş a condus cu 2-0. Căpitanul i-a reproşat lui Mircea Rednic că vrea să scape de dinamovişti în iarnă ca să poată să îşi aducă proprii jucători:

Sorescu s-a răstit la Rednic: “Ai venit aici să dai afară dinamovişti ca să îi aduci pe ai tăi”

“De ce nu joacă Ricci (n.r. Ricardo Grigore)?”, şi-a început tirul Deian Sorescu, pe un ton foarte ridicat. Mircea Rednic i-a transmis jucătorului să lase vocea mai jos şi să se calmeze, însă căpitanul a continuat:

ADVERTISEMENT

“Ai venit aici să dai afară dinamovişti ca să îi aduci pe ai tăi”, i-a reproşat Sorescu, moment în care cele două părţi au fost la un pas de o încăierare fizică. Nu s-a ajuns atât de departe, însă Rednic i-a spus căpitanului că va rămâne la cabine.

Mircea Rednic a anunţat că cei care nu fac faţă, vor pleca în iarnă

În partea secundă, Deian Sorescu a fost înlocuit cu Robert Moldoveanu. Dinamo a redus din diferenţă în final de meci prin Ivanovski, în urma unui penalty discutabil, însă nu a luat niciun punct de la Mediaş.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a anunţat în repetate rânduri că jucătorii de la Dinamo trebuie să confirme pentru că în iarnă pot exista multe schimbări în lotul echipei şi cei care nu fac faţă rigorilor, vor pleca.

Săgeţi către Sorescu după meci: “Jucătorii cu experiență trebuie să se implice mai mult, să fie mai responsabili”

După meci, antrenorul lui Dinamo a trimis săgeţi către Deian Sorescu, spunând că jucătorii cu experienţă trebuie să se implice mai mult la echipă şi să fie mai responsabili:

ADVERTISEMENT

“Normal că sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația asta. Lucrurile vor merge spre bine. Dacă eliminăm cele două goluri, nici Gazul nu a avut alte faze.

Noi mai avem de muncă, normal. Sper ca și jucătorii care vor veni să aducă mai multă concurență la mijlocul terenului. Noi ajungem cu puțini jucători în careu pe faza de atac.

Trebuie să le ofer mai multă încredere jucătorilor, dar și jucătorii cu experiență trebuie să se implice mai mult, să fie mai responsabili”, a spus Rednic la finalul meciului.

Rednic, început dificil de mandat la Dinamo!

Mircea Rednic are un început de mandat dificil la Dinamo. În etapa trecută, “câinii” au fost egalaţi în prelungiri de UTA Arad, iar la Mediaş au pierdut cu 1-2. Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare este penultima în clasament, cu 7 puncte.

“Deian Sorescu este un jucător foarte bun şi important pentru Dinamo. Este căpitanul echipei, traversează o perioadă mai puţin bună ca formă. Poate că este nemulţumit pentru că nu a fost transferat. Aici este o problemă vis-a-vis de el. Trebuie să înţeleagă situaţia şi fiind căpitan, are nişte obligaţii în plus faţă de ceilalţi jucători. Trebuie să se concentreze şi să joace bine pentru a se transfera în viitoarea fereastră de transferuri”, Iuliu Mureşan

  • 1.400.000 de euro a solicitat Dinamo pentru transferul lui Deian Sorescu
  • 5 este numărul mandatului de antrenor pe banca lui Dinamo început de Mircea Rednic

 

ADVERTISEMENT