Sport

Fanatik a aflat cine este antrenorul pe care Valeriu Iftime îl vrea la Botoșani în locul lui Marius Croitoru. Nume surpriză! Exclusiv

Noul antrenor al echipei FC Botoșani va fi anunțat oficial miercuri. Fanatik a aflat cine este ”secundul tobă de fotbal” care ar putea prelua gruparea din nordul Moldovei.
07.06.2022 | 20:10
Noul antrenor al echipei FC Botoșani va fi anunțat oficial miercuri. Fanatik a aflat cine este ”secundul tobă de fotbal” care ar putea prelua gruparea din nordul Moldovei.
ADVERTISEMENT

Patronul echipei FC Botoșani s-a decis deja cine îi va urma lui Marius Croitoru pe banca tehnică, după ce tehnicianul a decis să plece. FANATIK a aflat în exclusivitate că viitorul tehnician este Corneliu Papură.

Corneliu Papură a primit acceptul lui Mihai Rotaru de a pleca la FC Botoșani

Ruptura dintre Marius Croitoru și Valeriu Iftime a surprins pe toată lumea, între cei doi existând o relație de prietenie, în ciuda tensiunilor din finalul sezonului recent încheiat.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri moldovean nu a stat prea mult pe gânduri după ce fostul lui colaborator a ales să plece de la echipă și a pus mâna pe telefon.

L-a convins pe Corneliu Papură să preia banca echipei moldovene, iar olteanul a căzut de acord, în principiu, asupra condițiilor contractuale.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, imediat după discuția cu Valeriu Iftime, Papură, aflat sub contract cu Universitatea Craiova, l-a contactat pe finanțatorul Mihai Rotaru și i-a cerut acordul să plece.

Ce portret i-a făcut Valeriu Iftime antrenorului care ar putea prelua echipa FC Botoșani

Deși s-a ferit să pronunțe numele viitorului tehnician, patronul celor de la FC Botoșani a făcut portretul acestuia și l-a descris ca fiind un antrenor ”citit și tobă de fotbal”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a dezvăluit că antrenorul care pare să-l fi convins că este soluția ideală pentru banca moldovenilor nu a activat în sezonul recent încheiat ca antrenor principal la vreo echipă din Casa Pariurilor Liga 1.

”Noul antrenor are licență PRO este unul dintre cei mai citiți antrenori din România. E la un club, dar nu e antrenor principal. E tobă de fotbal.

ADVERTISEMENT

Cât știu eu și cât m-am informat, eu așa știu. Eu am și fler, eu analizez toate lucrurile la un om cu care vreau să colaborez”, a explicat valeriu Iftime la Digi Sport.

Corneliu Papură a fost principal, dar la echipa satelit a Universității Craiova, care a evoluat în al treilea eșalon al fotbalului intern.

ADVERTISEMENT