Life

Fanatik a aflat cine va fi naşul noului cuplu Reghe – Corina: “E fratele meu de 20 de ani!”. Exclusiv

Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ de Anamaria Prodan şi se pregăteşte să îşi oficializeze relaţia cu Corina Bilcon. FANATIK a aflat cine va fi naşul noului cuplu din showbiz.
11.10.2021 | 16:08
Fanatik a aflat cine va fi nasul noului cuplu Reghe  Corina E fratele meu de 20 de ani Exclusiv
FANATIK a aflat cine va fi naşul noului cuplu Reghe-Corina: "E fratele meu de 20 de ani!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Divorţul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan ţine capul de afiş al lumii mondene din România. Antrenorul Universităţii Craiova a anunţat deja că a depus actele de divorţ de soţia sa.

Laurenţiu Reghecampf este într-o relaţie cu Corina Bilcon, o tânără în vârstă de 29 de ani, originară din Deva. Cei doi s-au cunoscut în Dubai, iar de atunci sunt de nedespărţit, fiind surprinşi de paparazzi şi în concediul pe care l-au făcut împreună în Grecia, în această vară.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cine va fi naşul noului cuplu Reghe-Corina

Aşa cum FANATIK a anunţat, Laurenţiu Reghecampf va deveni din nou tată, de această dată cu Corina. Partenera actuală a lui Reghecampf este însărcinată în trei luni, iar antrenorul Craiovei are planuri mari.

Deşi s-a vehiculat că naşul lui Laurenţiu Reghecampf va fi Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, echipa pe care o antrenează, FANATIK a aflat că naşul noului cuplu va fi omul de afaceri Adrian Thiess.

ADVERTISEMENT

Adrian Thiess: “Da, voi fi naşul lui Laurenţiu Reghecampf”

Contactat de FANATIK referitor la acest aspect, Adrian Thiess a declarat: “Da, presupun că o fiu naşul lui Laurenţiu Reghecampf. Este fratele meu de 20 de ani! Răspunsul lui a fost că voi fi eu naş, dar noi mai facem şi glume după o prietenie de atâţia ani”, a fost reacţia omului de afaceri pentru publicaţia noastră.

Adrian Thiess s-a remarcat ca om de afaceri prosper, care a investit în mai multe domenii de activitate. Este un om cu influenţă în zona politicului. Până în septembrie 2001 a fost consilierul preşedintelui Ion Iliescu.

ADVERTISEMENT

Thiess, omul care a adus Barcelona şi pe Messi la Bucureşti!

A coordonat campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei în 2008 şi a fost unul dintre oamenii importanţi în succesul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din anul 2014.

Adrian Thiess a organizat în 2012 amicalul dintre Dinamo şi Barcelona, de pe Arena Naţională şi este omul care l-a adus pe Ronnie O’Sullivan pentru prima dată în România, în 2015. Un an mai târziu, a organizat primul turneu World Snooker din România, Mastersul European.

ADVERTISEMENT
Adrian Thiess şi,Ronnie O'Sullivan. Sursa: sportpictures.eu
Adrian Thiess şi,Ronnie O’Sullivan. Sursa: sportpictures.eu

Anamaria Prodan, reacţie tulburătoare: “Este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ!”

Imediat după ce a anunţat că a depus actele de divorţ, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, a avut o reacţie tulburătoare pe reţelele de socializare:

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime, comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr.!

Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen lovitură pentru Anamaria Prodan sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!

Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

  • 46 de ani are Laurenţiu Reghecampf
  • 2008 este anul în care Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan

 

 

ADVERTISEMENT