Sport

FANATIK a aflat de la ce echipă din Vest există ofertă pentru Opruţ! Conducerea a acceptat suma. Ce se întâmplă cu transferul. Exclusiv

Raul Opruţ este unul dintre jucătorii curtaţi de la Hermannstadt. FANATIK a aflat că belgienii de la Kortrijk au făcut o ofertă acceptată de conducere. Ce se întâmplă cu mutarea.
28.01.2023 | 21:03
FANATIK a aflat de la ce echipa din Vest exista oferta pentru Oprut Conducerea a acceptat suma Ce se intampla cu transferul Exclusiv
Raul Opruţ, în duel cu Andrei Cordea. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sezonul excelent al lui Hermannstadt a atras atenţia altor echipe pentru jucătorii Sibiului. Baba Alhassan, Daniel Paraschiv sau Raul Opruţ sunt fotbalişti care au avut oferte tentante în această perioadă.

FANATIK a aflat de la ce echipă din Vest există ofertă pentru Opruţ! Kortrijk a pus pe masă 400.000 de euro

Preşedintele Dani Coman a anunţat că există în continuare interes pentru fundaşul stânga de la Hermannstadt: “Au existat şi încă există oferte pentru Raul Opruţ!”, a anunţat Dani Coman, într-o intervenţie la Digisport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că echipa din Vest care a înaintat o ofertă pentru Raul Opruţ este Kortrijk. Formaţia din Belgia a pus pe masă o ofertă de 400.000 de euro pentru fundaşul stânga, toţi banii plătiţi într-o singură tranşă.

Cei de la Hermannstadt au acceptat oferta, deşi este sub sumele oferite de Universitatea Craiova sau Hapoel Beer Sheva. Avantajul este că sibienii ar primi toţi banii acum şi nu în tranşe pe mai multe sezoane.

ADVERTISEMENT

Raul Opruţ nu este mulţumit de salariul oferit de belgieni!

Mutarea nu este perfectată pentru că, din informaţiile FANATIK, jucătorul nu este de acord cu salariul pe care i-l propun belgienii. Raul Opruţ ar urma să câştige mai puţin de 10.000 de euro lunar la Kortrijk, o leafă mai mică decât oferă echipele de top din SuperLiga.

Astfel, transferul este deocamdată în impas. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ofertele de 600.000 de euro de la Universitatea Craiova şi 550.000 de la Hapoel Beer Sheva, ambele respinse de oficialii Sibiului.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru: “Cereau undeva pe la 800.000 de euro”

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a anunţat şi el că transferul lui Opruţ la Universitatea Craiova a intrat în impas din cauza diferenţelor între cerere şi ofertă:

„Nouă ne-a căzut acum transferul lui Raul Opruț, cei de la Hermannstadt nu au fost de acord cu oferta, noi am oferit 500.000 de euro cu TVA.

ADVERTISEMENT

I-am rugat să ne dea un răspuns clar, asta a fost ultima ofertă, ne-au spus că nu. Cereau undeva pe la 800.000 de euro. Suntem în continuare în căutarea unui fundaș stânga”, a spus patronul oltenilor în urmă cu trei săptămâni.

Universitatea Craiova l-a transferat pe Basilio Ndong pentru a acoperi postul de fundaş stânga. Fotbalistul din Guineea Ecuadorială este la bază mijlocaş stânga, astfel că ar putea fi o soluţie de compromis în apărare, până când revine Nicuşor Bancu.

  • 25 de ani are Raul Opruţ
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a atacantului

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova 

ADVERTISEMENT