Fotbal intern

Fanatik a aflat de unde ar putea veni banii promiși de Șerdean lui Jerry Gane! Investitor surpriză adus de Țălnar. Exclusiv

04.01.2021 | 22:04
Fanatik a aflat de unde ar putea veni banii promisi de Serdean lui Jerry Gane Investitor surpriza adus de Talnar Exclusiv
Dorin Șerdean, atacat de PCH în ședința de CA. „Cum vorbești așa cu gloriile lui Dinamo?”
ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean și Cornel Țălnar s-au întâlnit luni cu Jerry Gane pentru a-l informa că situația financiară de la Dinamo ar putea să se schimbe în următoarele zile și au oferit noi promisiuni. De data aceasta nu ”proxima semana”, ci săptămâna aceasta, la final, ar urma să fie plătite o parte din salarii.

Antrenorul dinamovist n-a venit singur la întâlnire pentru a nu fi acuzat că are ceva de ascuns față de jucători, ci a mers alături de cei mai importanți fotbaliști. Din informațiile FANATIK, Fabbrini, Sorescu, Paul Anton și Răuță au fost prezenți la întâlnire.

ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat de unde ar putea veni banii promiși de Șerdean lui Jerry Gane. Investitor surpriză adus de Țălnar

Este pentru prima dată în ultima vreme când Cornel Țălnar, director tehnic, se implică activ la Dinamo alături de Dorin Șerdean, mai ales după ce a fost scos din Consiliul de Administrație, după ce a fost acuzat de către spanioli că face jocurile suporterilor înscriși în Program DDB.

Țălnar a votat în Consiliul de Administrație ca Alex Couto să fie demis din funcția de director general și ca Eftimescu să rămână președinte al CA și să aibă drept de decizie.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, Cornel Țălnar a pus țara la cale la Alba Iulia împreună cu Dorin Șerdean urmând ca președintele lui Dinamo, care a fost traducător între Negoiță și Pablo Cortacero, când spaniolul a preluat acțiunile, să fie acum din nou traducător pentru un al investitor surpriză care să le preia de la ibericul stabilit în Granada!

Acest investitor surpriză român, dar care nu vrea să se afle absolut nimic despre el până în momentul în care ar reuși să preia acțiunile, i-a înaintat o ofertă de 1 milion de euro lui Pablo Cortacero prin intermediul lui Șerdean. Dacă spaniolul acceptă această ofertă, atunci românul ar băga imediat 500.000 de euro pentru plata salariilor restante! Suporterii din DDB au aflat și ei despre această variantă, dar nu cred o iotă.

ADVERTISEMENT

”Este praf în ochi ca să tragă în continuare de timp și să nu fie luați pe sus pentru că termenul la care ar fi trebuit Cortacero să bage bani sau să predea acțiunile a expirat”, a explicat unul dintre liderii suporterilor.

Ionel Gane, despre situaţia disperată de la Dinamo

”Domnii Dorin Șerdean și Cornel Țălnar ne-au spus că până vineri o să se plătească unul sau două salarii. Nu credem, le-am spus-o în față că nu credem. Ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, mai ales din partea lui Pablo Cortacero, o bătaie de joc, josnic ceeea ce a facut…

ADVERTISEMENT

Am avut o discuție cu Dorin Șerdean și cu Cornel Țălnar. Ne-au spus că ei vor plăti ceva, unul sau două salarii. Au fost de față și câțiva jucători. Dacă nu se întâmpla asta, va fi foarte grav. Nu știu ce deciziii vor lua, dar există o stare mare de îngrijorare”, a declarat Jerry Gane la Digi Sport.

ADVERTISEMENT