Sport

FANATIK a aflat detaliile derby-ului de titlu FCSB – CFR Cluj. „Aici se va juca! Sunt discuții avansate!” Exclusiv

FANATIK a aflat unde se va juca probabila finală din Casa Pariurilor Liga 1, dintre FCSB și CFR Cluj din ultima etapă. Sunt șanse foarte mari ca meciul de titlu să se joace la Buzău.
29.04.2022 | 09:46
FANATIK a aflat detaliile derbyului de titlu FCSB  CFR Cluj Aici se va juca Sunt discutii avansate Exclusiv
FCSB mai are de recuperat două puncte față de CFR Cluj, cu patru etape înainte de finalul Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are interzis în Ghencea și pe stadionul Arcul de Triumf, iar Mihai Stoica a declarat că își dorește ca meciul decisiv pentru titlu în Casa Pariurilor Liga 1 să se dispute la Buzău.

Directorul SCM Buzău se bucură că FCSB – CFR Cluj se poate juca la Buzău: „Sunt discuții avansate”

FANATIK l-a contactat pe Ion Cazan, directorul Sport Club Municipal Gloria Buzău, care se ocupă de administrarea stadionului din Crâng: „Stadionul este pregătit și FCSB a mai jucat aici două meciuri în acest sezon. Noi am avut grijă să îl menținem la un standard ridicat. Am avut discuții cu reprezentații clubului FCSB și eu unul m-aș bucura să aibă loc acest meci la Buzău. Nu e bătut totul în cuie, dar sunt discuții avansate”.

ADVERTISEMENT

Oficialul buzoienilor e convins că dacă finala de titlu din Casa Pariurilor Liga 1 se va juca în cele din urmă la Buzău, stadionul va fi neîncăpător. „Știți bine că în Buzău sunt foarte mulți suporteri și cu siguranță stadionul va fi plin, toate cele 13.500 de locuri. Sunt foarte mulți microbiști în oraș și ne-am bucura ca titlul de campioană a României să se decidă la Buzău”. 

Ion Cazan a dezvăluit că suprafața de joc a suferit îmbunătățiri și va fi la un nivel bun la ora partidei: „Noi mai avem un singur meci la Buzău sâmbătă, iar operatorul care se ocupă de mentenanța terenului a făcut lucrările respective și acum ne-a ajutat și ploaia. Va fi irigat și sunt sigur că va fi la niște standarde normale pentru disputarea unui asemenea meci”.

ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău: „Probabil se va finaliza colaborarea cu SCM Buzău”

FCSB a mai jucat la Buzău în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 meciurile cu CS Mioveni și FC Argeș, cu 3-0, respectiv 2-1.

„Este un stadion din anii ’80, dar noi am avut grijă să refacem suprafața de joc, sistemul de drenaj și eu zic că e foarte bun. FCSB este organizatoare și vor decide prețul biletelor.

ADVERTISEMENT

Dacă pe Național Arena nu se poate juca, iar pe Ghencea și Arcul de Triumf nu sunt primiți, înseamnă că probabil se va finaliza colaboararea cu SCM Gloria Buzău și buzoienii vor vedea meci de calitate și un spectacol. Trebuie făcute niște documente între reprezentații celor două cluburi și un contract de închiriere”, a declarat Ion Cazan, directorul lui SCM Buzău, în exclusivitate pentru FANATIK.

Marin Mitran, președintele FC Buzău, detalii despre lucrările la gazon: „Se lucrează intens”

„Se lucrează intens la gazon, s-a tăvălugit, s-a pus gazon nou pe anumite porțiuni. Sigur va fi foarte bun și se mai poate cosmetiza până la ora meciului. Pentru oraș ar fi un meci foarte important. Nu sunt probleme”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK și Marin Mitran, președintele lui FC Buzău.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, e sigur și el că meciul cu CFR se va disputa pe acest stadion: „Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu – CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă. Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca.

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul. Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!”,  a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 2 meciuri a mai jucat FCSB la Buzău în acest sezon, ambele câștigate
  • 13.500 de locuri e capacitatea stadionului din Crâng

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: