Sport

Fanatik a aflat echipa din Emirate pentru Florin Tănase! Salariu de 120.000 de euro lunar pentru golgeterul FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat numele echipei din Emiratele Arabe Unite care vrea să-l transfere pe Florin Tănase, golgeterul FCSB şi al Ligii 1.
08.06.2021 | 23:15
Fanatik a aflat echipa din Emirate pentru Florin Tanase Salariu de 120000 de euro lunar pentru golgeterul FCSB Exclusiv
Fanatik a aflat echipa din Emirate pentru Florin Tănase! Salariu de 120.000 de euro lunar pentru golgeterul FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Transferul lui Florin Tănase este următoarea lovitură pregătită de Gigi Becali, iar FANATIK a aflat numele echipei din Emiratele Arabe Unite care vrea să-l cumpere pe fotbalistul de 26 de ani.

Al Ain este echipa din Emirate care îl vrea pe Florin Tănase. Şeicii i-au pregătit un salariu milionar

Din informaţiile FANATIK, Al Ain este echipa din Emiratele Arabe Unite care vrea să-l transfere pe Florin Tănase. Formaţia, clasată pe locul 6 în sezonul recent încheiat, i-a pregătit şi un salariu consistent fotbalistului care a marcat 24 de goluri pentru FCSB în campionat.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Al Ain vrea să-i ofere un salariu de 120.000 de euro pe lună lui Florin Tănase, astfel că golgeterul FCSB ar urma să câştige 1.440.000 de euro pe an la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

Din informaţiile FANATIK, Florin Tănase s-a mai aflat pe lista a două cluburi din ţările arabe. Al Ahli şi Al Dhafra au mai fost interesante de serviciile atacantului de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost transferat de FCSB de la Viitorul în august 2016, după ce Gigi Becali a plătit 1.500.000 de euro. În cele cinci sezoane petrecute în tricoul “roş-albastru”, atacantul a jucat 189 de meciuri şi a marcat 62 de goluri.

Gigi Becali aşteaptă să se facă transferul: “Va pleca până la urmă”

Gigi Becali a vorbit recent despre transferul lui Florin Tănase, iar patronul FCSB a dezvăluit motivul pentru care oficialii echipei nu au oferit însă un răspuns.

ADVERTISEMENT

“Am spus că vreau 5 milioane pe el și l-au sunat cei de acolo și i-au spus că nu e aprobat bugetul încă. O să fie aprobat în septembrie. I-au zis să nu mă supăr pentru că nu mi-au dat un răspuns. Dar cred că Tănase va pleca până la urmă”, a spus patronul FCSB.

Al Ain şi-a adus antrenor de top pentru sezonul 2021-2022

Clasată pe locul 6 la finalul sezonului trecut, Al Ain şi-a schimbat antrenorul pentru stagiunea viitoare. Astfel, Pedro Emanuel a fost înlocuit cu Serghei Rebrov, tehnicianul care a reuşit s-o califice pe Ferencvaros în grupele Ligii Campionilor în toamna lui 2020.

ADVERTISEMENT

Fostul internaţional ucrainean nu este la prima aventură în lumea arabă, după ce a pregătit-o pe Al Ahli între iunie 2017 şi aprilie 2018. Anterior, Serghei Rebrov a antrenat-o pe Dinamo Kiev între 2014 şi 2017, când a câştigat de două ori titlul în Ucraina.

Florin Tănase, pe urmele lui Claudiu Răducanu şi Raul Rusescu

Cu cele 24 de goluri marcate în sezonul 2020-2021 din Liga 1, Florin Tănase a câştigat titlul de golgeter şi a stabilit un record în istoria FCSB. Atacantul de 24 de ani a devenit fotbalistul cu cele mai multe reuşite într-o stagiune, în epoca Gigi Becali, şi i-a depăşit pe Claudiu Răducanu şi Raul Rusescu.

Cei doi atacanţi erau singurii care reuşiseră să treacă de borna a 20 de goluri marcate într-un sezon, iar transferul în străinătate a venit imediat. Dacă Florin Tănase este dorit în Emiratele Arabe Unite, Claudiu Răducanu şi Raul Rusescu au ajuns în Vest.

La jumătate de an după ce câştigase titlul de golgeter în prima ligă a României, Claudiu Răducanu s-a transferat la Espanyol, iar Gigi Becali a încasat 1.500.000 de euro, suma care în banii de azi, după inflaţie, ar fi undeva în jur de 7.000.000 de euro.

Raul Rusescu a prins transferul la Sevilla la scurt timp după finalul sezonului 2012-2013, în care a marcat 21 de goluri, iar FCSB a încasat 2.200.000 de euro. Atacantul nu a reuşit să se impună în Spania, unde a jucat 7 meciuri şi a marcat 3 goluri în toate competiţiile.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT