Sport

Fanatik a aflat echipa din Ligue 1 care a pregătit milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu! Ce ofertă au făcut francezii, cât a cerut Gigi Becali. Exclusiv

Ștefan Târnovanu (22 de ani) este unul dintre cei mai buni portari din SuperLiga. Goalkeeperul lui FCSB a intrat în atenția echipelor din Vest, dar Gigi Becali cere în schimbul său o gălăgie de bani.
16.08.2022 | 19:05
Fanatik a aflat echipa din Ligue 1 care a pregatit milioane de euro pentru Stefan Tarnovanu Ce oferta au facut francezii cat a cerut Gigi Becali Exclusiv
Fanatik a aflat echipa din Ligue 1 care îl vrea pe Ștefan Târnovanu! Ce ofertă au făcut francezii, cât a cerut Gigi Becali. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu (22 de ani) este titular incontestabil în poarta celor de la FCSB. Goalkeeperul i-a luat locul lui Andrei Vlad, care și-a continuat seria de gafe sezonul trecut. Târnovanu e atât de bun încât a ajuns și la naționala de seniori a României în mandatul lui Edi Iordănescu și a stârnit interesul echipelor din străinătate.

Ce echipă din Ligue 1 l-a ofertat în această vară pe Ștefan Târnovanu. Câți bani au oferit francezii pentru portarul de la FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate numele echipei din Ligue 1 care l-a ofertat în aceasta vară pe Ștefan Târnovanu. Din informațiile noastre, Rennes (locul 4) a vrut să plătească 2,8 milioane de euro în schimbul titularului din poarta roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că a avut o ofertă pentru Târnovan în această vară, dar nu a dezvăluit numele echipei care a dorit să îl cumpere pe portarul născut la Iași. Latifundiarul din Pipera visează 10 milioane de euro în schimbul uriașului care apără buturile roș-albaștrilor.

Totuși, Becali a lăsat de înțeles că ar fi dispus să îl lase pe portar să plece chiar și în schimbul a doar jumătate din suma visată.

ADVERTISEMENT

„Am și eu o ofertă de cinci milioane de euro pentru Târnovanu! A venit cineva cu două milioane, nu-l dau, a venit cu trei, nu-l dau, a venit cu patru, nu-l dau și am cerut 10 milioane de euro, dar nu dă nimeni banii ăștia.

Sunt două cluburi interesate de el, unul din Portugalia, unul din Franța și negociez la 5 milioane de euro pentru Târnovanu”, a spus Gigi Becali, la televiziunea Digi Sport 1.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu: „Voi da totul pentru echipa asta”

Ștefan Târnovanu a fost transferat la FCSB în ianuarie 2020, când roș-albaștrii le-au plătit 350 de mii de euro celor de la Poli Iași. De atunci și până în prezent, fotbalistul, care îl are ca idol pe Thibaut Courtois, a îmbrăcat de 24 de ori tricoul roș-albaștru și a reușit să mențină poarta intactă în nu mai puțin de 11 partide.

„Nu vreau să vorbesc despre transfer. Nu știu nimic. Momentan sunt aici, mă concentrez aici. Când va veni, dacă va veni, voi fi pregătit.

ADVERTISEMENT

Nu îmi e greu (n.r. – întrebat dacă îi e gre să rămână concentrat). Până la urmă e fotbal. Trebuie să joc până în momentul în care voi pleca. Până atunci, eu voi da totul pentru echipa asta. Așa că nu îmi e greu deloc”, a declarat Ștefan Târnovanu, după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

  • 700 de mii de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, conform transfermarkt.com
  • 1,97 m măsoară uriașul din poarta vicecampioanei României

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT