Fotbal international

Fanatik a aflat prețul lui Marius Marin! Cât au cerut italienii pe căpitanul naţionalei de tineret. Exclusiv

10.04.2021 | 10:41
Fanatik a aflat pretul lui Marius Marin Cat au cerut italienii pe capitanul nationalei de tineret Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marius Marin, căpitanul naţionalei de tineret a României, a impresionat prin evoluţii la Campionatul European. Mijlocaşul celor de la Pisa a atras atenţia mai multor cluburi pentru un eventual transfer, însă italienii nu îl dau ieftin. 

Din informaţiile FANATIK, CFR Cluj şi-a manifestat intenţia de a-l transfera pe Marius Marin, însă ardelenii s-au lovit de preţul uriaş cerut de cei de la Pisa în schimbul căpitanului naţionalei de tineret.

ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat prețul lui Marius Marin! CFR Cluj, speriată de cele 2 milioane de euro solicitate de Pisa

FANATIK a aflat că cei de la Pisa cer 2 milioane de euro în schimbul lui Marius Marin, un preţ foarte mare atât pentru nivelul Ligii 1, dar şi pentru alte campionate. Clubul din Serie B poate da lovitura în vară, Marius Marin fiind monitorizat de câteva echipe din Serie A.

Gigi Becali a vorbit şi el în termeni laudativi despre Marius Marin, însă a spus că nu şi-l doreşte pe mijlocaşul celor de la Pisa pentru că are un jucător mult mai bun pe postul său, Adrian Şut:

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are un alt preferat la centrul terenului: “Șut este de cinci ori peste Marin”

„Marin este un fotbalist bun, dar nu, nu-l vreau la FCSB. Pentru că la FCSB am un jucător, Șut, care este de cinci ori peste Marin. Șut este un fotbalist care nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

A demonstrat în acest sezon că are valoare. Asta este, dacă nu a fost convocat acum, eu ce să mai fac? Dar, veți vedea pe viitor cine este cu adevărat Șut. Nu va mai lipsi din primul 11 al naționalei. Așa ar trebui”, a spus Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

Marius Marin, transferat cu 400.000 de euro în 2019!

Marius Marin a fost transferat de Pisa de la Sassuolo contra sumei de 400.000 de euro în anul 2019. În actuala stagiune, mijlocaşul a evoluat în 26 de meciuri în Serie B şi două în Cupa Italiei, având o cotă de piaţă de 1 milion de euro.

După evoluţiile de la Campionatul European de Tineret unde a condus România din postură de căpitan, Marius Marin a intrat pe radarul mai multor cluburi din Serie A precum: Parma, Genoa, Sampdoria sau Bologna.

ADVERTISEMENT

Marius Marin nu a evoluat niciodată la seniori în România. El a plecat în Italia la 18 ani de la ASU Poli U-19 la Sassuolo U-19. Din vara anului 2019 a fost transferat definitiv de Pisa, acolo unde este titular indiscutabil.

  • 22 de ani are Marius Marin
  • 1 minut a jucat Marin la debutul pentru România U-21, fiind eliminat imediat după ce a intrat pe teren în meciul cu Ucraina
ADVERTISEMENT
Tags: