Sport

FANATIK a aflat salariul lui Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo. Exclusiv

Noul antrenor al echipei Dinamo, Flavius Stoican, va avea un salariu de criză, în ton cu vremurile pe care le traversează clubul. FANATIK a aflat cu cât va fi remunerat noul tehnician al ”câinilor”.
21.12.2021 | 19:31
FANATIK a aflat salariul lui Flavius Stoican noul antrenor al lui Dinamo Exclusiv
Flavius Stoican
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate bomba finalului de an în Casa Pariurilor Liga 1, demiterea lui Mircea Rednic și tot site-ul nostru a aflat în exclusivitate și salariul pe care Falvius Stoican îl va încasa la Dinamo.

Stoican este alegerea conducerii clubului pentru partea a doua a sezonului intern, în care roș-albii vor lupta, cel mai probabil, pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, salariu de criză, precum situația lui Dinamo. Doar 4.000 de euro pe lună!

Ironic, sau poate nu, Flavius Stoican a avut mai multe mandate ca antrenor al roș-albilor, decât perioade în care a îmbrăcat ca jucător tricoul lui Dinamo.

Acesta va fi al treilea mandat pe banca primei echipe din Ștefan cel Mare. În precedentele, Flavius Stoican a bifat ceva mai mult de un an, cumulat, în calitate de A1.

ADVERTISEMENT

Pentru următoarea perioada pe care o va petrece la Dinamo, Stoican va fi remunerat cu 4.000 de euro lunar. O sumă ”modestă” comparativ cu ceilalți colegi de breaslă din primul eșalon, dar una corectă ținând cont de situația financiară extrem de grea a clubului.

Ultima echipă antrenată de Flavius Stoican a fost FC U Craiova, în cel mai scurt mandat al carierei lui de tehnician. A fost instalat în funcție pe 6 octombrie și dat afară pe 3 noiembrie , după ce a nesocotit ordinele patronului Adrian Mititelu în privința utilizării unor jucători.

ADVERTISEMENT

Stoican va avea o misiune aproape imposibilă la Dinamo. Echipa este în subsolul clasamentului, penultima, după ce Mircea Rednic, demis, în timpul unei ședințe, fără să fie anunțat așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, nu a reușit să refacă moralul jucătorilor, în cele două luni în care i-a pregătit.

Flavius Stoican va avea viață grea la Dinamo

În cariera lui de jucător, Flavius Stoican a evoluat în două perioade la Dinamo. Mai întâi, în sezonul 2002/2003 în 29 de meciuri, ulterior în 2007/2008 în care a bifat doar 7 apariții.

ADVERTISEMENT

Stoican nu este agreat nici de fanii trupei din Ștefan cel Mare, iar fostul coechipier al lui Mircea Rednic, Ioan Andone nu vede cu ochi buni instalarea olteanului pe banca ”câinilor”, așa cum a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.

Practic, cu excepția primul sezon la Dinamo, la capătul căruia se transfera în Ucraina la Șahtior Donețk, pe Flavius Stoican nu-l leagă mai nimic de trupa din Ștefan cel Mare. Ca jucător, cea mai mare perioadă a evoluat pentru Universitatea Craiova, unul dintre ”dușmanii de moarte” ai ”câinilor” și în Ucraina.

În schimb, în calitate de antrenor al lui Dinamo, Flavius Stoican a încheiat singurul sezon plin pe banca roș-albilor (2013/2014) pe poziția a patra, aceasta fiind și cea mai bună performanță, ca tehnician, a olteanului.

ADVERTISEMENT