ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Pablo Cortacero se laudă că are 5 milioane de euro, dar primește corespondența într-un bloc vechi, pe cale să se prăbușească. Foto Exclusiv

Autor: Traian Terzian | 11.02.2021 | 17:14
Pablo Cortacero se laudă că are 5 milioane de euro, dar primește corespondența într-un bloc vechi, pe cale să se prăbușească. Foto Exclusiv
Acționarul majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, este dat dispărut în ultima perioadă nimeni din cadrul grupării neavând vreo informație despre el, dar FANATIK a aflat unde locuiește acesta în Spania. Sursă foto: Facebook Dinamo

Acționarul majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, este dat dispărut în ultima perioadă, nimeni din cadrul grupării neavând vreo informație despre el.  FANATIK a aflat însă unde locuiește acesta în Spania.

ADVERTISEMENT

Fanii ”câinilor” au preluat controlul clubului și au anunțat înaintea meciului cu FCSB din optimile de finală ale Cupei României că au strâns 1.100.000 de euro pentru salvarea grupării prin programul DDB și cred că pot evita falimentul.

Și asta într-un moment în care Cortacero nu mai dă niciun semn deși a anunțat o majorare de capital de 5 milioane de euro, suporterii fiind singurii care par implicați în toată nebunia din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Locuința din Spania a lui Pablo Cortacero este într-un bloc care arată ca în Ferentari

Între timp, FANATIK a aflat unde este locuința din Spania la care Pablo Cortacero își primește corespondența. Este vorba de un bloc destul de vechi, care pare neîngrijit, din orașul galician La Coruna.

Imobilul pare unul social dintr-un cartier mărginaș al Bucureștiului sau care ar merita o bulină roșie pentru risc seismic, iar la parter se găsesc magazine second-hand, ceea ce arată că nu se află într-o zonă prea bună a orașului.

ADVERTISEMENT
locuință Pablo Cortacero Spania
În acest bloc este locuința la care Pablo Cortacero își primește corespondența

La 18 februarie, va fi o nouă audiere în procesul pe care investitorul spaniol l-a intentat fanilor din DDB, pentru că aceștia l-au dat afară din Consiliul de Administrație și consideră acest lucru este ilegal.

El a lăsat la Tribunalul București adresa din blocul din La Coruna prezentat de FANATIK, iar acolo i-a fost trimisă citația pentru proces. Pe 7 decembrie 2020 s-a înregistrat la Tribunalul București o cerere prin care Pablo Cortacero și Alex Couto reclamă faptul că acționarul majoritar a fost destituit în lipsa sa de Consiliul de Administrație din 27 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Cortacero, tot mai hulit în ”Groapă”

Cei doi spanioli nu au fost prezenți la prima înfățișare, în 21 ianuarie, ei motivând faptul că nu pot călători din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19. Ei au fost reprezentați la ședință de un avocat. Judecătorul va trebui să decidă dacă Consiliul de Administrație din 27 noiembrie a fost legal sau nu. Dacă răspunsul va fi pozitiv pentru spanioli, înseamnă că toate actele semnate de atunci de Constantin Eftimescu devin nule, chiar și înțelegerile fanilor cu jucătorii.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate planul prin membrii DDB vor s-o ajute pe Dinamo să obţină licenţa pentru viitorul sezon. Mai exact, fanii vor să mute în 2021 datoriile pe care clubul le are până la 31 decembrie 2020, iar pentru acest lucru trebuie să negocieze cu jucătorii care au salarii restante.

ADVERTISEMENT

Cunoscut sub apelativul ”Profesorul”, Mihnea Ionescu, fostul șef de galerie al lui Dinamo, este de părere că presupusul finanțator al clubului, spaniolul Pablo Cortacero, este omul fostului patron, Ionuț Negoiță. Suporterul s-a dezlănțuit într-un limbaj suburban la adresa celor doi, pe care îi suspicionează de ”blat” în ceea ce privește vânzarea/achiziționarea clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!