Sport

Fanatik a desluşit misterul accidentării lui Andrei Ivan la echipa naţională: “S-a dat lovit!”

Andrei Ivan a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu la ultimele două meciuri ale naţionalei. Acest fapt a dat naştere unui război rece cu U Craiova. Fanatik a desluşit misterul accidentării atacantului.
12.07.2022 | 17:05
Fanatik a deslusit misterul accidentarii lui Andrei Ivan la echipa nationala Sa dat lovit
Andrei Ivan este out de la echipa națională. Dezvăluiri din partea FRF. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Între Universitatea Craiova şi selecţionerul Edi Iordănescu a izbucnit un război rece după meciurile din Liga Naţiunilor. Motivul: Andrei Ivan a fost lăsat în afara lotului în meciul retur cu Muntenegru, deşi ar fi fost apt de joc.

Fanatik a desluşit misterul accidentării lui Andrei Ivan la echipa naţională

FANATIK a desluşit misterul accidentării lui Andrei Ivan la echipa naţioanlă. Surse din cadrul FRF au povestit ce s-a întâmplat în cantonamentul echipei naţionale şi cum a ajuns Andrei Ivan să fie ţinut în afara lotului la ultimul meci.

ADVERTISEMENT

Integralist în meciul tur cu Muntenegru şi folosit în ultimul sfert de oră cu Bosnia-Herţegovina, Andrei Ivan l-ar fi anunţat pe Edi Iordănescu după meciul de la Zenica că are o durere la picior, că simte o încărcătură:

“L-a anunţat şi pe selecţioner că se dă lovit”

“L-a consultat doctorul şi i-a spus că nu are nimic. L-a anunţat şi pe selecţioner că se dă lovit. Edi a făcut o criză de nervi şi i-a transmis lui Ivan: «Ori tragem toţi 100%, ori strâmbăm din nas». 

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Ivan spunea că este accidentat, Edi Iordănescu l-a băgat în antrenament după ce doctorul i-a confirmat că nu are nimic la picior”, au povestit surse din FRF pentru FANATIK.

Apoi, înaintea meciului cu Finlanda din Giuleşti, Andrei Ivan s-a plâns că are dureri la celălalt picior. A fost consultat din nou de medic, care a confirmat că are o leziune şi Edi Iordănescu l-a scos din lot în faţa nordicilor.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a decis să joace cu Muntenegru doar jucătorii 100% pregătiţi

Însă, controversa uriaşă a apărut la meciul retur cu Muntenegru, când Andrei Ivan a fost lăsat din nou în afara lotului, deşi oficialii Universităţii Craiova au susţinut că atacantul este apt de joc şi nu mai are nicio durere:

“După meciul cu Finlanda, Andrei Ivan a revenit la pregătiri. S-a antrenat înainte cu o zi de meciul cu Muntenegru, dar Edi Iordănescu a deci să joace doar cei care sunt la 100% din capacitate. 

ADVERTISEMENT

Nu a putut să îi lase în afară pe cei care s-au antrenat tot timpul şi să îi bage în lot pe cei care nu erau la 100%, cum era cazul lui Ivan”, au povestit surse din Federaţie pentru FANATIK.

Mihai Rotaru, săgeţi către selecţioner: “Am auzit că l-a lăsat pe Ivan din superstiție în tribună”

Oficialii Universităţii Craiova au sărit ca arşi atunci, acuzând că selecţionerul are ceva împotriva jucătorilor olteni. Patronul Mihai Rotaru nu a uitat nici o lună mai târziu episodul de la naţională, înţepându-l din nou pe selecţioner:

“Și-a încordat mușchii, Andrei Ivan, Crețu și Mitriță, în tribună. Mi-a spus Ivan că înainte de ultimul meci, a venit cineva și i-a spus că nu se știe dacă va fi titular sau dacă va intra pe parcurs.

A aflat de pe Facebook că e în afara lotului. Cu Darius Olaru, când a fost în afara lotului, Edi Iordănescu a discutat personal cu el. Am auzit că l-a lăsat pe Ivan din superstiție în tribună pentru că România a câștigat meciul când el a fost accidentat și nu a jucat”, a spus Rotaru la Digisport.

Edi Iordănescu, discuţie lămuritoare cu Burleanu: taie în carne vie la viitoarea selecţie!

După umilinţa, scor 0-3 cu Muntenegru, Edi Iordănescu a avut o discuţie lămuritoare cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Decepţionat de atitutdinea unor jucători, selecţionerul i-a transmis preşedintelui că vrea să taie în carne vie şi să convoace doar jucătorii care sunt 100% cu gândul la prima reprezentativă.

Edi Iordănescu a avut susţinerea FRF în acest demers şi a hotărât să îi convoace doar pe cei care dau 100% şi care sunt 100% apţi în meciurile primei reprezentative. În aceste condiţii, ar putea fi schimbări importante în echipă.

În momentul în care a venit la echipa naţională, Edi Iordănescu a declarat că patru jucători voiau să se retragă de la prima reprezentativă. FANATIK a publicat numele celor patru: Alin Toşca s-a retras, iar alături de el au vrut să renunţe Vlad Chiricheş, Alexandru Maxim şi Nicu Stanciu, transferat în China, la Wuhan.

  • 1 gol are Andrei Ivan în 17 selecţii pentru naţionala României
  • 2024 este anul în care expiră contractul dintre Edi Iordănescu şi FRF
ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”