News

FANATIK a fost martor la 3 finale de Grand Slam ale Simonei Halep, 2 fiind câștigate. Reacția campioanei: ”Clar, veniți și la US Open”

13.07.2019 | 20:25
FANATIK a fost martor la 3 finale de Grand Slam ale Simonei Halep 2 fiind castigate Reactia campioanei Clar veniti si la US Open

FANATIK a fost martor la 3 finale de Grand Slam ale Simonei Halep, 2 fiind câștigate la Roland Garrros în 2018 și la Wimbledon anul acesta, iar campioana noastră a avut o reacție amuzantă când i-am reîmprospătat memoria. Românca s-a impus pe iarba londoneză cu un sec 6-2, 6-2, în finala cu mult mai titrata Serena Williams.

FANATIK a fost martor la 3 finale de Grand Slam ale Simonei Halep, 2 fiind câștigate

FANATIK a fost alături de Simona Halep în cele două săptămâni la 3 din cele 4 finale de Grand Slam jucate în carieră, 2 dintre ele fiind câștigate. FANATIK a avut trimis la turneele de la Roland Garros sdin 2017 și 2018 și anul acesta în capitala Angliei. Întrebată de reporterul FANATIK prezent la Wimbledon dacă să-și facă rezervare și pentru US Open, Simona Halep a început să râdă și a spus: ”Clar, veniți și la US Open”.

Simona Halep a scris istorie și a devenit prima jucătoare din România care se impune la Wimbledon. FANATIK a surprins dialogul pe care campioana noastră l-a avut cu președintele FR Tenis, Ion Țiriac, imediat după succesul răsunător în fața Serenei Williams. Imediat după încheierea finalei, Halep a fost felicitată de Ducesa de Cambridge.