Life
notix pixel id

Fanatik a obținut audiența. Câți români s-au uitat la emisiunea “Florin Călinescu show”

FANATIK a intrat în posesia cifrelor de audiență înregistrate de prima ediție a emisiunii realizată de Florin Călinescu, la Prima TV!
20.10.2021 | 13:36
Fanatik a obținut audiența. Câți români s-au uitat la emisiunea
Am aflat câți români s-au uitat la prima emisiune a lui Florin Călinescu. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carismaticul Florin Călinescu a debutat, marți seară, cu o nouă emisiune la Prima TV. Mult așteptatul show i-a adus în fața telespectatorilor, în prima ediție, pe Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, și pe vicecampioana olimpică la scrimă, Ana Maria Brânză Popescu.

FANATIK.RO a pus mâna pe cifrele de audiență obținute de Florin Călinescu și vi le prezintă, în exclusivitate. În intervalul orar 20.00 – 22.00, pe parcursul căruia telespectatorii au putut urmări “Florin Călinescu show”, noua producție în care Prima TV și-a pus mari speranțe a înregistrat – pe publicul comercial – un rating de 0,51 (adică 24.000 de telespectatori).

La nivel național, emisiunea lui Florin Călinescu a obținut cifre ceva mai bune, înregistrând un rating de 0,79 (adică 140 000 de telespectatori).

ADVERTISEMENT

Cum s-au împărțit telespectatorii lui Călinescu: urban vs rural

În ceea ce privește audiența pe targetul urban și rural, “Florin Călinescu show” a ajuns în casele mai multor orășeni, însă diferența nu este majoră.

Conform datelor obținute de FANATIK, în mediul urban, noua emisiune de la Prima a obținut 0,9 rating (74 000 de telespectatori), restul publicului telespectator venind din mediul rural (aproximativ 70 000 de privitori).

ADVERTISEMENT

Ce au văzut românii care s-au uitat la “Florin Călinescu show”

Primul invitat în fotoliul lui Călinescu a fost Marcel Ciolacu, liderul PSD, care a vorbit despre cele mai dificil moment pe care România îl traversează și îl are de gestionat: pandemia de Covid-19.

”Cum poate să fie posibil să ajungem la valul patru și tu să nu ai medicamente în spitale, să faci congrese cu 5.000 de oameni, concerte cu 75.000 de oameni și apoi să le spui oamenilor că trebuie să stea în casă? E vorba de o dublă măsură care creează frustrare în rândul societății, iar oamenii ajung să nu mai respecte nimic.”, a spus Ciolacu.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a emisiunii, telespectatorii au avut ocazia să cunoască mai bine o campioană, pe Ana Maria Brânză, care a făcut dezvăluiri neștiute despre viața ei, despre dorința de a deveni mamă, despre posibilitatea de a intra în politică și multe altele.

„Mă gândesc să reiau și ‘Procesul etapei’!”

„Florin Călinescu Show”, noua emisiune de tip pamflet realizată de Călinescu la Prima TV, după ce a încheiat socotelile cu Pro TV, va fi difuzată de trei ori pe săptămână, marțea, miercurea și joia, în intervalul orar 20:00-22:00.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, cu doar câteva ore înainte de începerea emisiunii, Florin Călinescu mărturisea că vrea să descrețească frunțile românilor cu noul show “care a scris istorie și care va mai scrie”

„Avem la chestiuni în România de nu poate ‘Florin Călinescu Show’ să le acopere. M-am ocupat personal de studio… mi-am făcut un studio după ideile mele și am muncit cu toată echipa să realizăm un spectacol în stilul nostru din 19 octombrie. Vreau să mai descrețesc frunțile românilor, să ajungă toți cât mai repede mai inteligenți decât politicienii care-i conduc cum îi conduc. Doar ne numim Clever Media, nu?!”, dezvăluia Florin Călinescu, precizând că se gândește să reia și “Procesul etapei”, o altă emisiune cu care a scris istorie în televiziune.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri