Sport

FANATIK are prima imagine cu mult lăudatul autocar al lui FC U Craiova! Cât a costat. Exclusiv

Adrian Mititelu Jr. se lăuda că FC U Craiova va avea un autocar mai tare ca al Barcelonei. FANATIK are prima imagine.
17.06.2021 | 08:00
FANATIK are prima imagine cu mult laudatul autocar al lui FC U Craiova Cat a costat Exclusiv
Bucurie promovare FC U Craiova, în Liga 1
ADVERTISEMENT

FC U Craiova continuă pregătirile de Liga 1 pe toate planurile. Patronul Adrian Mititelu a promis condiții de cinci stele pentru formația de pe prima scenă, iar pentru asta a comandat unul dintre cele mai scumpe autocare pe piață.

FANATIK are prima imagine cu mult lăudatul autocar al lui FC U Craiova!

Adrian Mititelu Jr. a lăudat atât de mult achiziția încât a spus că nici cei de la FC Barcelona nu au așa ceva, ci varianta mai ieftină. Președintele Marcel Pușcaș a spus că autocarul va fi prezentat cu fast, într-un eveniment la care vor participa artiști, vedete și fotbaliști celebri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia primei imagini cu noul autocar al lui FC U Craiova. Imaginea a fost surprinsă la intrarea în România, unde autocarul a fost oprit pentru a fi branduit cu sigla și însemnele clubului.

Noul autocar al lui FC U Craiova
Noul autocar al lui FC U Craiova

Mititelu a rămas fidel expresiei: “Oltenia Force One”

După cum se poate observa pe imagini, pe autocar nu apare numele “Universitatea”, după decizia instanța care îi interzice lui Adrian Mititelu să folosească denumirea “Universitatea Craiova” pe însemnele clubului.

ADVERTISEMENT

În schimb, emblema cu leul este identică cu cea a echipei lui Mihai Rotaru, diferențele dintre cele două branduri fiind foarte mici. Un alt detaliu este că Adrian Mititelu a rămas fidel sloganului “Oltenia Force One”, cel pe care îl avea și în urmă cu un deceniu pe emblema echipei din Liga 1.

“Oltenia Force One” din urmă cu un deceniu când echipa lui Mititelu evolua în prima ligă

“FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină”

La finalul lunii mai, Adrian Mititelu Jr. a declarat că la FC U Craiova se vor face investiții majore în infrastructură și echipa va avea un autocar mai tare decât cel al Barcelonei:

ADVERTISEMENT

„Cel târziu, în toamna acestui an vom inaugura cea mai mare bază sportivă din România. Sunt 7 terenuri, 6 naturale și unul sintetic. Tot ce ține de spa, condiții de refacere, totul construit pe 10 ha. Terenurile există la ora asta. Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Clădirile încă nu sunt gata.

Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est.

ADVERTISEMENT

Avem cel mai frumos autocar, va ajunge în curând aici. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro + TVA”, a spus Mititelu.

“Va fi ceva special, un spectacol deosebit organizat cu ocazia prezentării acestui autocar”

Președintele Marcel Pușcaș a vorbit și el despre “minunăția” de autocar ce îi va duce pe jucători în cantonamentul din Slovenia din această vară:

”Săptămâna viitoare va sosi mult așteptatul și deja celebrul autocar. Vom avea Force One Oltenia. Cel mai tare autocar al unei echipe de fotbal din România. Va fi și o prezentare cu fast în acest sens.

Vor participa vedete, artiști, fotbaliști celebri. Va fi ceva special, un spectacol deosebit organizat cu ocazia prezentării acestui autocar, pentru care Universitatea Craiova plătește jumătate de milion de euro”, a spus Marcel Pușcaș, la Radio Gold FM.

  • 550.000 de euro a costat autocarul lui FC U Craiova
  • 1 este locul pe care a încheiat FC U Craiova sezonul din Liga 2
ADVERTISEMENT