Carousel hot news

FANATIK, CONFIRMAT! Dumitraş a semnat cu CS U

Fundaşul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Andrei Dumitraş, va evolua din această iarnă la formaţia CS Universitatea Craiova. "Clubul nostru este încîntat să anunţe fanii alb-albaştri că a...
22.12.2014 | 19:09
ADVERTISEMENT

Fundaşul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Andrei Dumitraş, va evolua din această iarnă la formaţia CS Universitatea Craiova. “Clubul nostru este încîntat să anunţe fanii alb-albaştri că a obţinut semnătura jucătorului Andrei Dumitraş. În vîrstă de 26 de ani, Dumitraş a evoluat ultima dată la formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ. În turul campionatului a fost titular în 12 partide şi a marcat de două ori. El are şi experienţa UEFA Europa League, competiţie în care a evoluat pentru Steaua în sezonul 2012-2013. Este un jucător polivalent, fiind folosit pe posturile de fundaş dreapta sau fundaş central. Universitatea Craiova îi doreşte mult succes în alb-albastru lui Andrei Dumitraş şi cît mai multe performanţe”, notează site-ul oficial al CS U.

Informaţia că Dumitraş va fi noul fotbalist al lui CS U Craiova v-a fost oferită, în exclusivitate de FANATIK.RO, încă din 19 decembrie (vezi detalii).

ADVERTISEMENT

1419265936_001

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri