Gâlcă a recunoscut că a negociat cu Hagi. “Mi-aş dori să ajung acolo!”

FANATIK A ANUNŢAT PE 20 FEBRUARIE
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
22/03/2018, 11:16
Gâlcă a recunoscut că a negociat cu Hagi. “Mi-aş dori să ajung acolo!”

Gică Hagi este din ce în ce mai hotărât să accepte oferte din străinătate şi să plece din Liga 1 Betano la finalul sezonului 2017-2018, iar “Regele” se gândeşte să-l lase pe Costel Gâlcă pe banca tehnică a celor de la FC Viitorul Constanţa. 

Costel Gâlcă a vorbit despre posibilitatea să ajungă pe banca tehnică a Viitorului şi recunoaşte că nu ar refuza oportunitatea de a-i pregăti pe jucătorii lui Gheorghe Hagi, informaţie anunţată de FANATIK.RO încă de pe 20 februarie – vezi detalii. Acesta susţine că sunt mulţi antrenori din România care şi-ar dori să stea pe banca fostei campioane a României.

“Sunt mulţi antrenori care şi-ar dori să ajungă la clubul lui Gică!”

“Tot ce e posibil. Deocamdată, nu am vorbit cu Gică despre acest lucru, dar din când în când mai vorbim. În ultimul timp nu am atins acest subiect. E posibil să se întâmple. Nu numai eu mi-aş dori să ajung acolo, la clubul lui Gică, dar şi mulţi alţi antrenori. La ce infrastructură e, la ce idee a lucrat Gică în toţi anii ăştia. Asta, bineînţeles, în condiţiile în care Gică va alege să plece afară. În ziua de astăzi, antrenorul trebuie să ştie planul extrasportiv al jucătorului. Dacă a avut vreo problemă în familie, ce se întâmplă cu el, cum este în viaţa particulară. “, a spus Costel Gâlcă pentru un post de televiziune. 

Închide ×