Fotbal intern

Sorin Cârțu confirmă Fanatik și anunță revenirea lui Koljic în martie + laude pentru Marinos Ouzounidis

19.02.2021 | 23:33
Sorin Cartu confirma Fanatik si anunta revenirea lui Koljic in martie  laude pentru Marinos Ouzounidis
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit după victoria Craiovei împotriva lui Hermannstadt, 1-0, și a confirmat FANATIK în privința revenirii lui Elvir Koljic.

Totodată, Cârțu l-a felicitat și pe Marinos Ouzounidis, despre care spune că în scurtul său mandat i-a învățat pe jucători să facă un presing mai agresiv, cum nu a văzut de când ocupă funcția de președinte la Craiova.

ADVERTISEMENT

Craiova a obținut prima victorie în campionat cu Marinos Ouzounidis pe banca tehnică, iar oltenii nu au primit niciun gol până acum, în trei meciuri de când tehnicianul grec este la echipă.

Sorin Cârțu confirmă Fanatik despre revenirea lui Koljic

Sorin Cârțu le-a dat fanilor Craiovei un motiv de bucurie și a anunțat că Elvir Koljic poate reveni în luna martie, așa cum și atacantul bosniac a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK: „ Preconizăm că în martie poate reveni Koljic, dar nu vrem să grăbim nimic, pentru că ar fi păcat să facă vreo recidivă, pe urmă trebuie să intre în pregătire. Posibil când începe play-off-ul să îl avem disponibil și pe Koljic”.

ADVERTISEMENT

„Victoria e victorie până la urmă. Dacă mai dădeam un gol nu ar mai fi avut nicio ocazie adversarul ca aia din minutul 91. Ce văd în ultimul timp și n-am observat de când sunt la Craiova, în scurtul mandat al lui Ouzounidis văd că echipa are reactivitate și face un presing mult mai bun”, a spus Sorin Cârțu referitor la strategia lui Marinos Ouzounidis.

„Parcă încercăm să facem acest lucru, dar sunt convins că în timp o să prelungim treaba asta și pe viitor o să arătăm și mai bine. La ce foame de performanță e la Craiova, nu cred că preferă nimeni să jucăm spectaculos și să pierdem.

ADVERTISEMENT

Eu n-aș fi spus nu unei victorii cu CFR-ul când am jucat mai slab, dar n-am pierdut, eu n-aș fi zis nu să și câștigăm partida. Acum, cu venirea lui Camara și Fedele cred că lucrurile vor fi mai bune”, a mai spus oficialul oltenilor la TV TelekomSport.

„Cicâldău iese în evidență!”

Sorin Cârțu a vorbit și despre schimbarea poziției din teren a lui Alexandru Cicâldău, așa cum a anunțat în exlusivitate FANATIK, iar președintele oltenilor crede că mijlocașul iese și mai mult în evidență:

ADVERTISEMENT

„Cred că îi priește lui Cicâldău, mi se pare că a ieșit în evidență, nu degeaba a fost ales și omul meciului cu Clinceni și la cea din seara asta cu Hermannstadt. E posibil să fie într-o poziție care să îi convină.

Nu pot cred că e cineva de acord să îl dea la o echipă rivală, indiferent de sumă, sunt doar speculații de presă”.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 3,70  este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT