Fotbal intern

Fanatik confirmat! Presa bulgară anunță care va fi noua echipă a lui Hristo Zlatinski

18.12.2018 | 12:47
Fanatik confirmat Presa bulgara anunta care va fi noua echipa a lui Hristo Zlatinski

Hristo Zlatinski pleacă de la FCSB, iar următoarea sa destinație va fi Lokomotiv Plovdiv. Informația oferită în exclusivitate de FANATIK în 7 decembrie a fost confirmată și de presa bulgară. Site-ul topsport.bg a scris marți că bulgarul roș-albaștrilor se va întoarce în liga din țara sa natală.

Zlatinski nu este deloc pe placul patronului Gigi Becali, care a recunoscut că a greșit în privința lui. „Lui Zlatinski o să îi dau nişte bani să plece. Nu mai e nici rezervă, am greşit cu el”, a spus patronul FCSB, după victoria obținută de roș-albaștri pe terenul lui FC Botoșani, scor 3-1. Zlatinski a venit în această vară de la U Craiova. El a evoluat în Bănie încă din vara lui 2015,  a ajuns să fie căpitan la Craiova, iar în stagiunea precedentă a câștigat Cupa României, alături de olteni.

Hristo Zlatinski ajunge de la FCSB la Lokomotiv Plovdiv. Ce probleme are însă bulgarul

 Zlatinski se întoarce la Lokomotiv Plovdiv, dar nu poate juca decât din vară

Situația lui Zlatinski este însă una destul de încâlcită. Fotbalistul bulgar a apucat să debuteze în acest sezon la Craiova, jucând atât în Supercupa pierdută în fața campioanei CFR Cluj, dar și în partida din etapa a doua pe care elevii lui Devis Mangia au cedat-o în fața celor de la Sepsi. De asemenea, Hristo a mai jucat trei partide în Liga 1 Betano și două meciuri în Cupa României, în tricoul celor de la FCSB. Așadar, fostul internațional bulgar nu mai are dreptul în acest sezon să joace pentru alte echipe, în afară de cele două formații din România. Dacă Zlatinski va ajunge din iarnă la Lokomotiv Plovdiv, atunci el nu va mai putea participa decât în antrenamente și meciuri amicale, fiind disponibil pentru partide oficiale doar din vară. Lokomotiv Plovdiv este echipa care l-a lansat în fotbalul mare pe fostul căpitan al Craiovei, înainte ca acesta să ajungă la Ludogoreț Razgrad.

FANATIK a mai scris și faptul că Zlatinski a avut un acord cu Gigi Becali, în momentul în care bulgarul a făcut trecerea la roș-albaștri. Astfel, patronul FCSB i-a plătit jumătate din contractfostului jucător al Craiovei, imediat când acesta a semnat cu echipa vicecampioană.

  • 112 meciuri, 9 goluri și 13 pase decisive are Zlatinski, în tricoul lui CS U Craiova
  • Hristo are și 12 selecții la naționala Bulgariei