Sport

FANATIK continuă dezvăluirile despre bătaia pe care a luat-o Adrian Mutu, antrenorul naţionalei de tineret! De la ce a pornit scandalul Caran-Mutu: jigniri, ceasuri scumpe şi Nuţu Cămătaru! EXCLUSIV

08.03.2020 | 17:56
FANATIK vă dezvăluie motivul scandalului dintre Adi Mutu şi Caran: închisoare, ceasuri scumpe şi Nuţu Cămătaru! sursa foto: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, devenit un adevărat “vânător de scandaluri”, a ieșit „șifonat” după un schimb de replici cu temutul Aurel al lui Caran, la mijlocul săptămânii, aşa cum a anunţat FANATIK în exclusivitate.  Selecționerul naționalei de tineret a intrat într-un conflict cu şeful clanului, acesta din urmă adresându-i cuvinte dure.


UPDATE, ora 19:45 / Omul de afaceri Beinur, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Adi Mutu, a sunat în redacția FANATIK și a încercat să facă lumină în scandalul Mutu – Caran: “Măi, băieți, știți voi ceva, dar nu știți bine, a fost ceva acolo, însă nu bătaie, amenințări…d-astea…

ADVERTISEMENT

Au fost niste discuţii mai aprinse, dar atât. L-am luat pe Mutu şi ne-am văzut frumos de treabă, fără scandal. Credeți-mă, au trecut vremurile de haiducie când lumea se bătea prin restaurante. Cine v-a spus a umflat-o cu pompa să dea bine la cititorii voștri. Mutu se aprinde repede, dar îl ştim toţi că e super băiat!

Nu le are cu bătaia. Are şi el o perioadă importantă cu naționala, are nevoie de rezultate. E ambițios, vrea să demonstreze că poate. Hai să-l sprijinim, nu să-l demolăm fix acum. El reprezintă totuşi România. Dacă naționala are rezultate ne bucurăm toți de ele”.

ADVERTISEMENT

Motivul scandalului dintre Adi Mutu şi Caran: jigniri, ceasuri scumpe şi Nuţu Cămătaru

Totul s-a petrecut la restaurantul libanez Mandaloun, în miez de noapte. FANATIK a aflat din 5 surse totul despre scandal, dar și despre dialogul care a avut loc, accelerat și de faptul că se băuse mult până la ora aceea.

Aurel al lui Caran:„Băi, fraiere, de ce te-ai dus acum 6 ani la Nuțu (n.r. Cămătaru) la închisoare? L-ai vizitat pe Nuțu la închisoare și ca să te primească i-ai dus și un ceas cadou de 60.000 de euro…așa că nu mai fi tare în gură!”.

ADVERTISEMENT

Mutu a negat totul și i-a replicat lui Caran că nu l-a vizitat niciodată după gratii pe cunoscutul Nuțu Cămătaru. “Eu respect pe oricine mă respectă”, i-a aruncat replica superior, din vârful buzelor, Mutu lui Caran, moment în care lucrurile au degenerat.

Sursele FANATIK spun că Mutu ar fi fost linşat dacă prietenul lui, Beinur, nu l-ar fi salvat din mijlocul încăierării! De altfel, Beinur l-a scos pe Mutu din multe belele în ultimii ani, fiind un adevărat “înger păzitor” pentru zburdalnicul antrenor al naţionalei de tineret a României.

ADVERTISEMENT

Explicațiile lui Mutu se bat cap în cap

Adrian Mutu a oferit două reacţii după incident, care se bat cap în cap! Pentru FANATIK a spus că a fost doar în trecere la Mandaloun, unde a stat maximum 5 minute,  iar pe contul personal de Facebook a recunoscut că a luat cina la restaurant!

„Mă știți bine, mă vedeți pe mine să iau bătaie? Sau să mă bat din postura de antrenor al Naționalei? Am intrat la „Mandaloun”, într-adevăr, să salut niște prieteni. Cineva a făcut o glumă proastă la adresa mea și i-am zis nașului să plecăm.

Nu știu dacă am stat cinci minute…restul sunt can-canuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul ăsta strică atmosfera din jurul Naționalei”, a declarat Mutu pentru FANATIK.

Apoi, la câteva zeci de minute distanţă, Mutu a susţinut pe pagina de facebook că, de fapt, a luat cina la Mandaloun, aşa cum anunţase deja FANATIK: “Am fost la Mandaloun sa iau cina într-adevăr, dar nu s-a întâmplat nimic, dacă nu ma credeți întrebați lumea care a fost acolo sau luați imaginile de la restaurant sau sunați pe cei pe care spuneți ca m-au bătut”.

Adrian Mutu, bad boy consacrat

Conflictul cu Aurel al lui Caran nu este decât cel mai recent „episod” din viața lui Adrian Mutu. În 2006, Mutu ar fi agresat un ospătarîn Constanța. În 2009 după celebrul Serbia – România 5-0, Mutu a petrecut toată noaptea cu patronul controversat al Vojvodinei, Ratko Buturovic, poreclit Bata Kankan și decedat în 2013. În 2015, Mutu s-a bătut cu Sabin Ilie, după mai multe pahare.

Chiar și așa, Mutu va conduce naționala de tineret a României de pe bancă, în 31 martie, de la ora 19:30. „Tricolorii” vor da piept cu Danemarca, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”, în preliminariile EURO 2021.

 

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
Marele truc pentru a economisi curent. Răcirea apartamentului fără mari costuri
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux