Sport

Fanatik e „Numărul 1” pe echipa națională! Toate informațiile exclusive legate de meciul Finlanda – România s-au confirmat

Selecționerul Edi Iordănescu abordează meciul României cu Finlanda exact așa cum Fanatik a dezvăluit în zilele de dinaintea duelului din nordul Europei.
23.09.2022 | 21:17
Fanatik e Numarul 1 pe echipa nationala Toate informatiile exclusive legate de meciul Finlanda  Romania sau confirmat
Răzvan Marin va fi căpitanul echipei naționale în meciul cu Finlanda, așa cum Fanatik a dezvăluit în exclusivitate. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toate mutările anticipate de FANATIK și dezvăluite în exclusivitate în zilele premergătoare meciului Finlanda – România au fost confirmate de deciziile luate de selecționerul Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu mizează pe Ionuț Radu și l-a numit căpitan pe Răzvan Marin

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, selecționerul Edi Iordănescu l-a titulariza între buturi pe Ionuț Radu, deși în Italia întâmpină probleme serioase la Cremonese.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al naționalei de tineret profită, astfel, de faptul că Florin Niță nu a mai evoluat de luni bune la Sparta Praga și a ieșit din circuitul primei reprezentative.

De asemenea, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și numele noului căpitan al echipei naționale. În absența lui Vlad Chiricheș, accidentat, banderola va fi pe brațul lui Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul este om de bază la Empoli, pentru care a evoluat în toate cele șapte meciuri din Serie A, de cinci ori fiind titular.

Tot în exclusivitate, FANATIK a dezvăluit și faptul că Deian Sorescu va fi titular contra Finlandei. Deși nu mai are aceleași evoluții din sezonul trecut, în Polonia, Sorescu s-a prezentat excelent la antrenamente și l-a convins pe Iordănescu junior că este o soluție pentru duelul din nordul Europei.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, înlocuit cu Florin Tănase și Denis Alibec, titular

În întâlnirea de la Helsinki, Edi Iordănescu a decis să nu înceapă meciul cu Nicolae Stanciu. Fotbalistul care a avut evoluții extrem de apreciate în China a fost înlocuit, așa cum a anticipat FANATIK, cu Florin Tănase, din cauza unei accidentări.

Și fostul golgheter al FCSB s-a adaptat foarte bine în Emiratele Arabe Unite și l-a convins pe selecționer că este demn să poarte tricoul primei reprezentative încă din primul minut al meciului cu nordicii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Denis Alibec va evolua titular în partida de pe stadionul Olimpic din capitala Finlandei, mutare anunțată de FANATIK. De la revenirea la Farul Constanța, Alibec a impresionat în meciurile din SuperLiga.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,40 este cota pentru ”ambele echipe marchează în repriza a doua” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT