News

FANATIK este și la Wimbledon! Tur de forță european în 2019: 4 competiții, 8 locații, 10 trimiși speciali! Cele mai noi știri, interviuri, reportaje și imagini EXCLUSIVE

29.06.2019 | 00:24
FANATIK este si la Wimbledon Tur de forta european in 2019 4 competitii 8 locatii 10 trimisi speciali Cele mai noi stiri interviuri reportaje si imagini EXCLUSIVE
FANATIK este acum și la Wimbledon

FANATIK = PERFORMANȚĂ! După EURO U21, Fed Cup și Roland Garros, FANATIK este acum și la Wimbledon! Tur de forță în 2019 în toată Europa pentru siteul de sport şi actualitate cu cea mai spectaculoasă ascensiune în online-ul românesc din ultimii ani: 4 competiții de excepție acoperite, 8 locații diferite, 10 trimiși speciali! Cele mai noi știri, interviuri, reportaje și imagini EXCLUSIVE le-aţi găsit şi le găsiţi în continuare numai pe FANATIK.RO, chiar din mijlocul marilor competiţii ale anului! 

FANATIK este de azi și la Wimbledon! Tur de forță european în 2019

Anul 2019 ne-a oferit momente de excepție în sport. De la succesul răsunător al României de la Ostrava, în fața Cehiei, deținătoarea trofeului FED Cup, până la semifinala reușită recent de tricolorii mici la EURO U21, echipa FANATIK a fost prezentă la fața locului pentru a vă oferi informații de calitate în timp real de la toate evenimentele majore. Iar acesta este doar începutul! 😉

A doua parte a anului ia startul cu două săptămâni de vis la Wimbledon, acolo unde FANATIK a plecat pe urmele Simonei Halep cu speranța că sportiva noastră va cuceri cel de-al doilea turneu de Mare Șlem din carieră. Mai mult decât atât, în aceeași perioadă, site-ul nostru vă oferă informații și interviuri exclusive din cantonamentul lui Dinamo din Marbella. „Câinii” au făcut schimbări masive în ultima perioadă, toată lumea așteptând cu nerăbdare să vadă cum va arăta noua echipă a lui Florin Prunea și a lui Eugen Neagoe.


Cantonament echipe Liga 1 (Antalaya):Cristi Coste și Andrei TrifanRedactorul şef Cristi Coste

și Andrei Trifan v-au oferit la începutul acestui an cele mai interesante informații din cantonamentele echipelor românești din Antalya, realizând totodată interviuri exclusive cu protagoniștii sezonului din Liga 1. Timp de două săptămâni, noutăţile cele mai importante din sânul echipelor de Liga 1 v-au fost oferite în timp real direct din Antalya.


România – Cehia, sferturi Fed Cup (Ostrava): Marian Popovici și Răzvan Nicolae, timp de o săptămână

FANATIK

a presimţit marea performanţă de la Ostrava şi a decis să aibă doi reporteri speciali, pe Marian Popovici și pe Răzvan Nicolae. Timp de o săptămână, cei doi ziarişti FANATIK au scris la foc automat despre marea victorie purtată de România împotriva Cehiei, deținătoarea trofeului la FED Cup. Imagini emoționante cu bucuria calificării în semifinale și reacții la cald după acest succes au putut fi găsite în exclusivitate pe site-ul nostru. De asemenea, la întoarcerea spre ţară, cei doi reporteri speciali FANATIK au realizat o serie de materiale de la Veszprem, la 10 ani de la dispariţia lui Marian Cozma, dar şi interviul bombă cu Crina Pintea, care a dezvăluit violenţele fizice şi psihice la care a fost supusă de antrenorul Gheorghe Tadici


Franța – România, semifinala Fed Cup (Rouen): Vlad Roșca și Răzvan Nicolae, timp de o săptămână

România a pierdut dramatic apoi în semifinalele FED Cup cu Franța, iar echipa FANATIK a fost din nou prezentă la fața locului pentru a vă oferi toate informațiile care au contat cu adevărat la acest eveniment major. Directorul FANATIK, Vlad Roșca, și Răzvan Nicolae v-au transmis minut cu minut din emoţia teribilă a semifinalei pierdută la mustaţă de fetele noastre, după o luptă senzaţională a Simonei Halep împotriva franţuzoaicelor. Iar efervescenţa şi emoţia momentului transmise de cei doi trimişi speciali nu a trecut neobservată de chiar liderul Franţei, Caroline Garcia, care, după conferinţa finală de presă, a venit la reporterii FANATIK şi le-a transmis: “îmi pare tare rău pentru voi.” Multumim, Caroline, dar ne-ai rămas datoare cu o finală de Fed Cup! 🙂


Roland Garros (Paris): Vlad Roşca, timp de 2 săptămâni

La nici o lună după semifinala de la Rouen, FANATIK.RO a bifat al treilea an consecutiv în care a fost prezent la Roland Garros! Vlad Roșca a transmis timp de două săptămâni informaţii în timp real şi interviuri exclusive de la turneul de Mare Șlem de la Paris, acolo unde Simona Halep venea din postura de campioană en-titre. Din păcate, Simona a părăsit competiţia în sferturi, dar FANATIK a continuat să vă livreze informații pe toată durata turneului.


EURO U21 (Italia&San Marino): Cristi Coste, Iuliana Spirache și Răzvan Nicolae, timp de 2 săptămâni

EURO U21 a fost cu siguranță cel mai important eveniment al verii, România revenind la un turneu final de tineret după o așteptare de 21 de ani. FANATIK s-a prezentat la fel de bine ca echipa naţională la turneul final, cu o echipă formată din trei ziarişti: Iuliana Spirache, Cristi Coste și Răzvan Nicolae. FANATIK v-a pus la dispoziție interviuri, reacții, informații și imagini foto și video de calitate în fiecare zi a turneului din sânul tricolorilor, ce a coincis cu una dintre cele mai notabile performanţe ale fotbalului românesc.


Cantonament Dinamo (Marbella): Diana Flintoacă, timp de 10 zile

Colaboratorul FANATIK Diana Flintoacă

este în această perioadă în cantonamentul lui Dinamo din Marbella. Fanii „câinilor” s-au bucurat de o mulțime de interviuri exclusive cu favoriții lor, informaţii de la antrenamentele şi meciurile “câinilor”, dar și de transferuri anunțate în premieră de site-ul nostru.


Wimbledon (Londra) – Vlad Roșca, timp de 2 săptămâni

De sâmbătă, cu 2 zile înainte de startul partidelor de pe tabloul principal, Vlad Roșca începe treaba la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului. Este evenimentul lunii iulie în sportul mondial, iar FANATIK a decis să meargă în premieră pe iarba londoneză şi vă pregătește, așa cum v-ați obișnuit deja, informații de ultima oră de la fiecare meci al Simonei Halep și nu numai.


Rămâi pe FANATIK.RO – sursa ta de ştiri de încredere numărul 1. Pentru că, indiferent de distanţă, costuri şi moment, numai FANATIK.RO este mereu acolo unde performanţa românească răzbate! Şi ne-am propus să facem toate eforturile pentru a acoperi evenimentele majore din sportul românesc, tocmai pentru că numai fiind în miezul evenimentelor poţi transmite cele mai noi, curate ştiri şi emoţionante relatări. Prin noi, trăieşti cele mai mari reuşite ale sportului românesc!


Performanţele româneşti acoperite de FANATIK.RO de la faţa locului:

  • Simona Halep, finală Roland Garros 2017
  • Simona Halep, câştigătoare Roland Garros 2018
  • victoria României împotriva campioanei mondiale, Cehia, în sferturile Fed Cup
  • semifinala Fed Cup contra Franţei
  • semifinala EURO U21 a naţionalei de tineret a României

Iar lista va continua, sperăm, şi cu alte reuşite ale sportivilor români! Cu siguranţă, FANATIK va fi acolo!