Sport

Fanatik felicită ProSport pentru 25 de ani de existență. Am votat pentru cel mai bun „11” al tuturor timpurilor în ancheta ”Naționala 100”

Cotidianul ProSport a aniversat 25 de ani de activitate. Pentru longevitate și consecvență, Fanatik felicită echipa de jurnaliști. Împreună am votat primul ”11” al tuturor timpurilor în ancheta ”Naționala 100”.
08.07.2022 | 21:59
Fanatik felicita ProSport pentru 25 de ani de existenta Am votat pentru cel mai bun 11 al tuturor timpurilor in ancheta Nationala 100
Cotidianul ProSport a împlinit 25 de ani. FANATIK felicită echipa de jurnaliști pentru profesionalismul lor
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, cotidianul ProSport s-a consacrat ca un produs valoros care a oferit iubitorilor de sport din țara noastră povești unice și campanii de mare efect în care a interacționat direct cu cititorii.

ProSport, la ceas aniversar. 25 de ani de presă sportivă de calitate

Într-o perioadă vitregă pentru presă în general, ProSport a aniversat un sfert de secol de activitate. Toți marii sportivi ai României s-au regăsit de-a lungul anilor în paginile ziarului.

ADVERTISEMENT

Ar fi incorect să amintim, un nume sau altul. Apărut pe piață într-o zi de iulie, ProSport a acoperit toate disciplinele și a rezistat în timp ca o dovadă că jurnalismul sportiv nu va dispărea prin oricâte încercări ar trece.

Este unul dintre primele ziar centrale dedicate sportului și performerilor. De-a lungul anilor, nume grele ale jurnalismului sportiv au iscălit în paginile ProSport.

ADVERTISEMENT

Prin sacrificiile specifice breslei, prin muncă și seriozitate, ProSport a devenit un cunoscut brand în presa națională, datorită unui grup de oameni entuziaști, care nu au păcălit meseria de jurnalist.

Pentru toate realizările FANATIK urează redacției un sincer ”La multi ani!”.

Fanatik a votat în campania ”Naționala 100”

În anul în care ProSport aniversează un sfert de veac de activitate, echipa națională a României a împlinit 100 de ani. Momentul a fost marcat prin lansarea în ProSport a campaniei ”Naționala 100”.

ADVERTISEMENT

Jurnaliști care vor rămâne în istorie prin creațiile, cronicile și realizările lor profesionale au fost invitați să voteze cel mai bun ”11” al tuturor timpurilor.

Nu a fost o misiune deloc ușoară, dar FANATIK a contribuit la ”alcătuirea” celei mai bune formule de joc din istorie. Am fost reprezentați de fondatorul Horia Ivanovici și de directorul general al site-ului, Vlad Roșca.

ADVERTISEMENT

Dumitru Graur, președintele Asociației Presei Sportive (APS) din România, Dorin Chioțea, fost redactor-șef al cotidianului ProSport, scriitorul și editorialistul Răzvan Ioan Boanchiș, colaborator al site-ului nostru, sunt alte nume importante care au dat posterității ”Naționala 100”.

ADVERTISEMENT