Sport

Fanatik, în vestiarele Generației de Aur și Stelelor Lumii! Cum au petrecut Hagi și restul tricolorilor și ce s-a întâmplat cu jambierele lui Rivaldo, Stoicikov și Saviola. Video

Generația de Aur a jucat ultimul meci în compania echipei Stelelor Lumii coordonată de Jose Mourinho. Naționala lui Hagi, Popescu, Petrescu, Prunea și compania a învins cu 3-2. La finalul partidei, FANATIK a intrat în vestiarele celor două echipe.
26.05.2024 | 10:00
Fanatik in vestiarele Generatiei de Aur si Stelelor Lumii Cum au petrecut Hagi si restul tricolorilor si ce sa intamplat cu jambierele lui Rivaldo Stoicikov si Saviola Video
Fanatik, în vestiarele Generației de Aur și Stelelor Lumii după meciul istoric!
ADVERTISEMENT

Generația de Aur a fost condusă cu 0-2 prin golurile lui Rivaldo și Goran Pandev, însă foștii mari fotbaliști români au revenit spectaculos și s-au impus cu 3-2. Basarab Panduru a sunat adunarea și a redus din handicap, iar Gheorghe Hagi a egalat la 2 în minutul 63. Golul victoriei a fost marcat de Costel Gâlcă.

Fanatik, în vestiarele Generației de Aur și Stelelor Lumii după meciul istoric! Cum au petrecut Gică Hagi și restul tricolorilor și ce s-a întâmplat cu jambierele lui Rivaldo, Stoicikov și Saviola

Imediat după meci, FANATIK a mers în vestiarele celor două echipe pentru a respira aerul pe care Gheorghe Hagi și Generația de Aur, respectiv Jose Mourinho, Rivaldo și Saviola l-au respirat.

ADVERTISEMENT

Generația de Aur a pornit fiesta pe gazon, unde a fost premiată pentru întreaga activitate, apoi a continuat-o în vestiar. În interiorul cabinei tricolorilor s-au putut observa nenumărate sticle de apă, dar și șampanie cu care jucătorii României s-au stropit. Pe masă s-au aflat și câteva sticle de energizant, iar rezemat de masă era un tablou care reprezenta Arena Națională.

Este drept că pe jos erau și ceva bucăți de confetti, însă este explicabil ținând cont că organizatorii au aruncat cu confetti pe toată suprafața de joc a Arenei Naționale. Ba chiar și în tribune au ajuns.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, în vestiarul oaspeților de la Stelele Lumii nu era deloc confetti. Explicația este simplă. Când organizatorii au pornit tunurile de confetti pe suprafața de joc, elevii lui Jose Mourinho se aflau deja la vestiare și nu aveau cum să intre cu confetti în cabine.

Pe de altă parte, și în vestiarul Stelelor Lumii s-a consumat serios apă plată. Însă un detaliu a atras atenția reporterului FANATIK. Jambierele foștilor mari fotbaliști Rivaldo, Stoicikov sau Saviola au fost lăsate de izbeliște. Astfel, cine trecea prin acea zonă se putea alege cu un suvenir foarte important: o pereche de jambiere purtate de cei mai mari fotbaliști pe care i-a dat umanitatea.

ADVERTISEMENT

FANATIK în vestiare după meciul dintre Generația de Aur și Stelele Lumii

Gheorghe Hagi, emoționat după ultimul meci al Generației de Aur!

„Mulțumim publicului pentru că ne-a susținut. Pe mine m-a frapat, pur și simplu, faptul că fiecare a venit cu copilul lui. Înseamnă că am făcut ceva. Chiar dacă au trecut anii, lumea nu ne uită. Felicitări copiilor care au venit să ne vadă. Nu ne cunoșteau. Una e să vezi fotbalul la televizor, alta e să îl vezi în viață reală. Sperăm să le aducem bucurii copiilor care vin pe lângă stadion.

Inclusiv noi, foștii jucători, am simțit astăzi că e mai greu să joci decât să vorbești. Fotbalistul în momentul de față trebuie să fie un atlet foarte bun. Chiar dacă mulți dintre noi suntem antrenori, sunt convins că a fost o zi bună că să reflectăm. Mămica și tăticul mi-au dat har. Am exersat tot timpul, antrenorul m-a învățat să dau la poartă și după vedem cum facem după.

ADVERTISEMENT

Așa este la fotbal, se ridică vocea mai ales defensiv. Trebuie să le transmiți celor tineri că trebuie gândească. Trebuie să reziste, fotbalul uneori se joacă și 120 de minute. Ei erau mult mai dinamici decât noi. Am arătat că mai avem cât de cât calitate totuși. Toată lumea vrea să câștige, cred că toți erau campioni în această seară, numai că vârsta își spune cuvântul.

Am ieșit toți sau bine, cred că ăsta era cel mai important. Avem o echipă foarte talentată, cred că fără minge trebuie să alerge de două ori mai mult. Dacă vor sta în teren bine, vor face rezultate surprinzătoare și cred că vor trece mai departe”, a declarat Gheorghe Hagi la DigiSport.

Lot Generația de Aur

  • Portari – Bogdan Stelea, Florin Prunea, Ștefan Preda
  • Fundași – Gică Popescu, Dan Petrescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan, Corneliu Papură
  • Mijlocași – Gică Hagi, Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu
  • Atacanți – Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuș, Jean Vlădoiu, Viorel Moldovan, Marian Ivan, Adrian Ilie
  • Antrenori – Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Lotul Starurilor Lumii

  • Portari – Dida, Sebastien Frey
  • Fundași – Edmilson, Levan Kobiashvili, Christian Panucci, Vincent Candela, Maicon, Juanito Gutierrez, Fernardo Couto, Paul Bodin, Miroslav Djukic, Christian Zaccardo
  • Mijlocași – Rivaldo, Christian Karambeu, Jari Litmanen, Gokham Inler, Giorgios Karagounis, Marcos Senna
  • Atacanți –  Hristo Stoichkov, Giovanni Silva de Oliveira, Goran Pandev, Nuno Gomes, Javier Saviola
  • Antrenor – Jose Mourinho
ADVERTISEMENT