Cele mai citite

FANATIK îţi prezintă meciurile pe care NU trebuie să pariezi astăzi

Oferta de pariuri se diminuează considerabil în această zi, existând doar câteva meciuri de fotbal. Principala atracţie devin turneele de tenis de la Paris şi Pattaya sau meciurile de baschet...
27.01.2014 | 09:18
FANATIK îţi prezintă meciurile pe care NU trebuie să pariezi astăzi
ADVERTISEMENT

Oferta de pariuri se diminuează considerabil în această zi, existând doar câteva meciuri de fotbal. Principala atracţie devin turneele de tenis de la Paris şi Pattaya sau meciurile de baschet din NBA. Totuşi, sunt numeroase meciuri greu de pronosticat, ţinând cont de echilibrul dintre adversari. FANATIK ţi le prezintă pe trei dintre ele.

Angers – Dijon (Fotbal, Franţa)

Cele două echipe luptă pentru promovarea în prima ligă. Chiar dacă Dijon ocupă doar locul şapte, în cazul unui succes obţinut astăzi, ar putea urca până pe locul patru. Angers îşi câştigă cu dificultate meciurile de acasă, în general la diferenţe de un singur gol. Dijon nu excelează în deplasare, dar este învinsă rareori, remizând în şase dintre cele zece partide disputate până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Dundee United – St. Johnstone (Fotbal, Scoţia)

Ultimul meci al etapei aduce faţă în faţă două echipe de mijlocul clasamentului. Dundee impresionează în faza ofensivă, având al doilea atac din campionat după liderul Celtic, însă e vulnerabilă în apărare, primind cele mai multe goluri dintre primele şase clasate. St. Johnstone a fost învinsă o singură dată de acest adversar în ultimele şase confruntări directe.

ADVERTISEMENT

Shuai Zhang – Svetlana Kuznetsova (Tenis, Pattaya)

Rusoaica este favorita, dar forma slabă în care se află face ca acest meci să pară mult mai echilibrat. Kuznetsova a început anul cu înfrângeri încă din primul tur la Sydney şi Australian Open. Nici Zhang nu stă mai bine, însă are în dreptul său o victorie, la Hobart, cu Jie Zheng. S-au întâlnit ultima dată la Wimbledon, în urmă cu trei ani, într-o partidă complicată, încheiată în trei seturi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri