Sport

Fanatik la Euro, joi, 27 iunie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de super clasă la ediția dedicată meciului Slovacia – România

Joi, 26 iunie, de la ora 10:30, Horia Ivanovici vă așteaptă la o ediție specială a emisiunii „Fanatik la Euro” alături de Adi Mutu, Marius Șumudică și Vivi Răchită
26.06.2024 | 19:23
Fanatik la Euro joi 27 iunie ora 1030 Horia Ivanovici are invitati de super clasa la editia dedicata meciului Slovacia  Romania
Fanatik la Euro, joi, 26 iunie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de super clasă la ediția dedicată meciului Slovacia - România. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri, 26 iunie, România a jucat partida decisivă cu Slovacia pentru accederea în optimile lui Euro 2024. Evoluția „tricolorilor” va fi analizată în amănunt la încă o ediție specială a show-ului FANATIK LA EURO. Emisiunea va fi difuzată joi, 27 iunie, de la ora 10:30, live, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Fanatik la Euro, joi, 27 iunie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Adi Mutu, Marius Șumudică și Vivi Răchită

Naționala României a jucat cel mai important meci de la turneul final din Germania, cel cu Slovacia, din ultima rundă a Grupei F. Naționala lui Edi Iordănescu avea nevoie de doar un punct pentru a fi sigură că ajunge în fazele eliminatorii de la un Campionat European pentru a doua oară în istorie.

ADVERTISEMENT

Prestația reprezentativei noastre va fi pusă sub lupă într-0 ediție specială a emisiunii FANATIK LA EURO. Show-ul va lua startul joi, 27 iunie, de la ora 10:30 și va putea fi urmărit LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO. Horia Ivanovici îi va avea alături în studio pe Adi Mutu, Marius Șumudică și Vivi Răchită, iar împreună vor analiza la sânge meciul care s-a disputat pe Deutsche Bank Park.

Vom vorbi despre echipa de start pe care a ales-o Edi Iordănescu și despre schimbările pe care le-a făcut față de primele meciuri de la Euro 2024, cu Ucraina și cu Belgia, despre „tricolorii” care au strălucit la Frankfurt și, dacă este cazul, despre cine a dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Vom avea și intervenții telefonice în direct ale unor oameni importanți din fotbalul românesc, vom încerca să anticipăm care este viitorul echipei noastre naționale, dar și despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să își prelungească contractul cu Federația Română de Fotbal.

De asemenea, tot în cadrul emisiunii, reporterii FANATIK aflați în Germania alături de echipa națională vor transmite cele mai calde informații de după partida care a închis Grupa E, alături de Belgia – Ucraina.

ADVERTISEMENT

Pregătiți-vă laptopurile, tabletele și telefoanele, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și stați cu ochii pe FANATIK.RO. De la ora 10:30, Horia Ivanovici face show în emisiunea FANATIK LA EURO și vă spune tot ce trebuie să știți despre partida Slovacia – România, decisivă pentru noua noastră „Generație de Suflet”.

Cum puteți urmări emisiunea Fanatik la Euro

Așa cum deja v-am obișnuit, super showul FANATIK LA EURO este transmis înainte și după jocurile pe care naționala României le dispută la Campionatul European de fotbal. Emisiunea poate fi urmărită LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO, dar, ulterior, va fi disponibilă și pe canalul de YouTube Fanatik sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Noua emisiune sportivă realizată de Horia Ivanovici vă așteaptă ori de câte ori este nevoie cu ediții speciale. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT