Sport

Fanatik la Euro, miercuri, 3 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după marele meci România – Olanda 0-3 la EURO 2024

Fanatik la Euro, miercuri, 3 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după România - Olanda, 0-3, în optimi la EURO 2024.
02.07.2024 | 18:23
Fanatik la Euro miercuri 3 iulie ora 1030 Horia Ivanovici editie speciala cu invitati de top dupa marele meci Romania  Olanda 03 la EURO 2024
Fanatik la Euro, miercuri, 3 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după marele meci România - Olanda la EURO 2024
ADVERTISEMENT

FANATIK LA EURO revine în forță, miercuri, 3 iulie, ora 10:30, cu o ediție specială dedicată marelui meci România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu invitați de top. Emisiunea va putea fi urmărită în exclusivitate pe FANATIK.RO.

Fanatik la Euro, miercuri, 3 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după marele meci România – Olanda la EURO 2024

România dă piept cu Olanda în optimile Campionatului European 2024, marți, 2 iulie, ora 19:00. În joc este calificarea în sferturile de finală, iar un triumf contra batavilor ar reprezenta cea mai bună performanță a „tricolorilor” la turneele finale europene.

ADVERTISEMENT

Discuțiile nu vor fi deloc puține după cel mai așteptat meci al ultimilor ani din fotbalul românesc. Horia Ivanovici îi are alături pe invitații de top Adrian Ilie, Marius Șumudică, Adrian Mutu și Dănuț Lupu.

Vor fi dezbătute în amănunt evoluția „tricolorilor”, strategia lui Edi Iordănescu, dar și atmosfera creată de suporterii echipei naționale a României. De asemenea, specialiștii FANATIK LA EURO vor pune lupa pe echipa de start, dar și pe schimbările dictate de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. De asemenea, prin telefon vor intra cele mai relevante personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după un nou „dans” al naționalei României.

Reporterii FANATIK din Germania vor intra în direct și vor pune pe tavă ultimele detalii din cantonamentul echipei naționale a României. Stați cu ochii pe FANATIK.RO pentru a fi la curent cu cele mai tari informații, comentarii și analize.

ADVERTISEMENT

Fanatik la Euro, miercuri, 3 iulie, ora 10:30. Spectacolul continuă!

FANATIK LA EURO poate fi urmărită după fiecare meci al echipei naționale la EURO 2024 și nu numai, doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea se vede LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO, dar și ulterior pe canalul de YouTube Fanatik sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Noua emisiune sportivă realizată de Horia Ivanovici vă așteaptă ori de câte ori este nevoie cu ediții speciale. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT