Fotbal intern

Steliştii au luat totul. Bourceanu, JUCĂTORUL ANULUI! Reghecampf, Tătăruşanu şi Gardoş au fost şi ei premiaţi

Seară importantă în România! Ediţia a 17-a a Galei Fotbalului Românesc şi Miss România, găzduite de Ambasador D'or, au adunat în acelaşi loc sute de personalităţi ale fotbalului mioritic....
03.12.2013 | 20:53
Stelistii au luat totul Bourceanu JUCATORUL ANULUI Reghecampf Tatarusanu si Gardos au fost si ei premiati
ADVERTISEMENT

Seară importantă în România! Ediţia a 17-a a Galei Fotbalului Românesc şi Miss România, găzduite de Ambasador D’or, au adunat în acelaşi loc sute de personalităţi ale fotbalului mioritic.

Primul premiu acordat a fost cel pentru cel mai bun portar al anului, Ciprian Tătăruşanu fiind alegerea juriului. “Sînt fericit şi emoţionat! Îi mulţumesc lui Laurenţiu Reghecampf, un om desebit căruia îi datorăm performanţele şi coechipierilor”, a declarat portarul Stelei.

ADVERTISEMENT

Premiu pentru cel mai bun fundaş a fost adjudecat de Florin Gardoş. “E primul trofeu de acest gen pentru mine, sînt fericit. Mulţumesc familiei mele şi celor de la Steaua”.

Ovidiu Hoban este cel mai bun mijlocaş al anului 2013 în viziunea profesioniştilor. “Mulţumesc pentru trofeu, ca şi staff-ului care m-a susţinut!”

ADVERTISEMENT

Premiul pentru cel mai bun atacant a constituit şi cea mai mare surpiză a serii, trofeul mergînd pe malurile Begăi, la Szabolcs Skezely. “Sînt foarte onorat şi sper să fie primul trofeu dintr-un lung şir! Mulţumesc tuturor care au fost lîngă mine”.

Cel mai bun străin din Liga 1 a fost, conform voturilor, Eric de Oliveira. “Mulţumesc soţiei şi copilului, colegilor, conducătorilor şi tuturor care mi-au acordat încredere, dar şi oraşului meu”.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun tînăr al fotbalului românesc a fost desemnat Dorin Rotariu: “Vreau să mulţumesc familiei mele, m-a susţinut mereu şi nu le-a fost uşor. Sper ca şansa primită să o fructific în Europa”.

Arbitrul care a primit trofeul de cel mai bun arbitru din Liga 1 a fost Istvan Kovacs. “Mă simt onorat! Ar trebui să le mulţumesc multora, dar în special lui Alexandru Deaconu”.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun conducător de club a fost ales Marin Condescu. “Noroc bun! Mulţumesc oltenilor, energeticienilor şi minerilor care ne-au adoptat”.

Trofeul pentru investitorul anului a fost atribuit lui Ionuţ Negoiţă. “Mulţumesc celor care au avut ideea de a oferi premiile acestea. Domnul Negoiţă nu este aici pentru că se chinuie în continuare să facă bani! Situaţia este critică şi sperăm ca munca şi eforturile să dea roadele dorite”, a declarat preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, care a suplinit lipsa lui Negoiţă.

Anamaria Prodan a fost desemnată cel mai bun impresar al anului. “Nu mă emoţionez de fel, dar acum sînt! Împart premiul cu toţi managerii din România, care ajută foarte mult fotbalul. Mulţumesc celor doi preşedinţi de la Pandurii Tîrgu-Jiu, mi-au dat posibilitatea să creez o echipă superbă”.

Premiul pentru cel mai bun jurnalist al anului a fost acordat lui Gabi Safta. “Nu am să vorbesc opt ore, cît am emisiunea la Radio GSP. Le mulţumesc soţiei mele şi fiului meu”

Premiul de EXCELENŢĂ pentru toată cariera de fotbalist a fost decernat lui Ionel Dănciulescu. “Nu sînt multe de spus, e ultimul premiu pe care îl primesc în cariera de fotbalist. Mulţumesc pentru sprijin tuturor care au crezut în mine”.

Trofeul de excelenţă pentru întreaga activitate de conducător a fost adjudecat de către Dumitru Dragomir. “Cînd puterea are dreptatea, dreptatea nu are puterea!”

Cel mai aşteptat trofeu, decernat celui mai bun antrenor al anului 2013, a fost adjudecat de către Laurenţiu Reghecampf. “Sînt foarte bucuros şi cel mai important pentru mine a fost că jucătorii mei au fost premiaţi. Nu am reuşit singur să cîştig trofeul acesta, care e foarte important. Le mulţumesc colegilor, fotbaliştilor, lui Gigi Becali, lui Nicu Gheară şi soţiei mele!”

Fotbalistul anului, în viziunea juraţilor FANATIK, a fost Alexandru Bourceanu. “Această seară îmi va rămâne în memorie mai mult decît unele meciuri de fotbal. Le mulţumesc tuturor care au fost lîngă mine şi care m-au susţinut”.

ADVERTISEMENT