Exclusiv. Fanatik a vorbit cu Cristi Tănase despre oferta de la Becali

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
12/01/2018, 21:24
Exclusiv. Fanatik a vorbit cu Cristi Tănase despre oferta de la Becali

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a fost primul care a anunţat că a început negocierile cu Cristi Tănase pentru o viitoare revenire la vicecampioana României, iar latifundiarul din Pipera i-a dat un ultimatum fostului căpitan al “roş-albaştrilor” prin intermediul FANATIK.RO – vezi detalii.

Cristi Tănase a vorbit cu FANATIK.RO despre transferul la FCSB, dar şi despre posibilele negocieri cu Malatyaspor şi Genclerbirligi – vezi detalii.“Eu sunt încă sub contract cu Karabuk şi nu am semnat cu nicio altă echipă. Vreau întâi să-mi rezolv situaţia la clubul actual şi abia apoi mă pot gândi la noua destinaţie. Nu înţeleg de unde apar atâtea zvonuri, pentru că nici măcar eu nu ştiu ce voi face în viitorul apropiat. Eu nu am dat nicio ţeapă domnului Gigi Becali şi nici nu se poate vorbi despre aşa ceva.a spus Cristi Tănase. Biletul Zilei

Cristi Tănase are de încasat 500.000 de euro de la Karabukspor

Cristi Tănase are de luat de la Karabukspor restanţe salariale în valoare de 500.000 de euro, iar turcii i-au propus să primească 250.000 de euro şi să-şi rezilieze contractul. Fostul căpitan al FCSB-ului nu a acceptat propunerea başkanilor şi speră ca în următoarea perioadă să-şi rezolve situaţia.

Gigi Becali îşi doreşte ca “Dodel” să vină la FCSB în această pauză competiţională şi să semneze un contract valabil până la finalul sezonului 2017-2018, urmând ca mijlocaşul să devină liber de contract în vară. “Tănase poate veni dacă nu mai are angajament, dacă nu găseşte altceva pentru el. O să-l iau să ne ajute şase luni sau să-l ajutăm şi noi să plece mai departe”, spunea Becali.

900.000 de euro este cota lui Tănase, conform transfermarkt.com

Închide ×