Stiri sportive

FANATIK.RO, încă 5 lovituri date în sportul românesc

FANATIK.RO este site-ul exclusivităţilor! www.fanatik.ro vă aduce non-stop cele mai importante informaţii din sport, iar o dovadă în plus sînt şi ştirile, calde, oferite în premieră tuturor...
17.03.2014 | 00:02
FANATIKRO inca 5 lovituri date in sportul romanesc

FANATIK.RO este site-ul exclusivităţilor! www.fanatik.ro vă aduce non-stop cele mai importante informaţii din sport, iar o dovadă în plus sînt şi ştirile, calde, oferite în premieră tuturor microbiştilor şi nu numai. Este şi motivul pentru care aţi văzut des în ultimul timp formularea “FANATIK a avut dreptate!”. Exclusivităţile FANATIK se confirmă. Iată doar cinci dintre ultimele lovituri marca FANATIK.RO.

Budescu a fost exclus din lot!

Ce a scris FANATIK.RO: “Măsură fără precedent! Budescu, EXCLUS!” a anunţat FANATIK.RO, anticipînd ruptura dintre Budescu şi patronul Ioan Niculae. Preşedintele Dinu Gheorghe a reacţionat imediat, declarînd că jucătorul se va afla în lot pentru meciul cu Petrolul, dar va suporta totuşi o sancţiune financiară!

Ce s-a întîmplat: „Surpriza” a fost totală pe seară: Budescu nu s-a aflat în lot pentru derby-ul cu Petrolul!

Budescu

Piovaccari pleacă, Reghe a anunţat OFICIAL!

Ce a scris FANATIK.RO: Omul cu golurile A DECIS: “Nu mai suport! Gata, PLEC!”, am titrat pe 11 martie. Informaţia despărţirii de Steaua la finalul campionatului l-a luat “pe nepregătite” chiar şi pe Piovaccari, care s-a grăbit să scrie pe o reţea de socializare: “Vă rog, nu mai spuneţi asta”. Ştirea a fost dată chiar înaintea meciului cu Gaz Metan.

Ce s-a întîmplat: După meciul cu Gaz Metan, tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a anunţat public plecarea lui Piovaccari din vară de la Steaua!

PIOVACCARI

Piţurcă a recunoscut că-l aştepta demiterea cu Popescu preşedinte!

Ce a scris FANATIK.RO: Pe 9 martie, la 4 zile după alegerile FRF, FANATIK aducea în atenţia publicului informaţia potrivit căreia  Piţurcă “a desfăcut şampania”, bucuros de necazul lui Popescu, care nu a mai apucat să candideze pentru preşedinţia FRF! FANATIK.RO scria că Popescu şi Piţurcă au avut o discuţie în care primul îl punea în temă pe al doilea că-l va înlocui din postul de selecţioner.

Ce s-a întîmplat: Piţurcă a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO, dezvăluind la sport.ro că, „90 la sută” ar fi fost demis dacă “Baciul” cîştiga alegerile FRF.

Piturcaaaa

Răzvan Lucescu a semnat cu Petrolul!

Ce a scris FANATIK.RO: “Contra şi-a reziliat contractul. Vine Lucescu?”. Poate cea mai importantă ştire din Liga 1 în ultimele zile a fost dezvăluită de FANATIK, care a scris la doar cîteva minute după plecarea lui „Guriţă” despre tratativele dintre Răzvan şi Petrolul, dar şi datele înţelegerii lui Lucescu junior cu “lupii”.

Ce s-a întîmplat: A doua zi Lucescu a fost prezentat într-o conferinţă de presă drept noul antrenor al Petrolului!

captura-contra-421x660

Ruptură totală Mititelu-Condescu!

Ce a scris FANATIK.RO: Pe 13 februarie scandalul dintre Mititelu şi Condescu era făcut public de FANATIK. Informaţia era uluitoare în contextul în care fostul preşedinte al formaţiei Pandurii abia fusese instalat în Bănie.

Ce s-a întîmplat: Adrian Mititelu şi Marin Condescu au pornit un scandal declarativ incredibil, ruptura fiind una de nereparat, şi finalizîndu-se cu plecarea surprinzătoare a lui Condescu de la Craiova!

MItiteluOK

Tags: