Fotbal intern

FANATIK SHOW / “Dacă îl comparăm pe Sănmărtean cu Dobrin sau Hagi, s-a dus dracului fotbalul românesc!”

Dănuţ Lupu l-a criticat dur pe Lucian Sănmărtean la FANATIK SHOW pe Look TV: "De ce nu vorbeam despre Sănmărtean acum şapte sau opt ani? El a jucat la echipe mici şi nu a cîştigat nimic de...
16.10.2014 | 18:24
FANATIK SHOW  Daca il comparam pe Sanmartean cu Dobrin sau Hagi sa dus dracului fotbalul romanesc

Dănuţ Lupu l-a criticat dur pe Lucian Sănmărtean la FANATIK SHOW pe Look TV: “De ce nu vorbeam despre Sănmărtean acum şapte sau opt ani? El a jucat la echipe mici şi nu a cîştigat nimic de unul singur. Dacă am ajuns să îl comparăm cu Dobrin sau Hagi s-a dus dracul fotbalului românesc…”

Dănuţ Lupu consideră că Mircea Lucescu este singura variantă bună pentru echipa naţională a României, după o eventuală plecare a lui Victor Piţurcă de la cîrma primei reprezentative. “Poate greşeala a fost făcută la selecţie. Trebuie să ţinem cont că oricine va veni va avea aceiaşi jucători 30 de zile pe an. Dacă tot trebuia să-l schimbe pe Victor Piţurcă, trebuia s-o facă astă vară. Nu am fost niciodată un om care să-l laude pe Piţurcă. Ar pleca într-un moment care nu e prielnic, însă pe el l-au interesat mereu banii. Şi acum, ca şi la Craiova, nu cariera de antrenor. Avem şapte puncte, dar un joc foarte slab, iar echipa Ungariei este foarte slabă. El nu este un antrenor extraordinar, dar nu el a jucat. Singurul care ar putea să facă ceva pentru echipa naţională este Mircea Lucescu. E singurul antrenor care are răbdare şi care promovează tinerii. Hagi a avut multe ocazii, nu mă poate convinge că este antrenor.Dinamo m-a lansat în fotbal, însă acum echipa asta nu-mi spune nimic, cred că CFR Cluj va cîştiga în meciul direct”, a declarat Dănuţ Lupu la FANATIK SHOW, de pe Look TV.

Duckadam a vorbit şi el în termeni laudativi la adresa lui Mircea Lucescu

Helmuth Duckadam şi-a adus aminte de perioada în care echipa naţională a României era antrenată de Mircea Lucescu, lăudînd stilul reputatului tehnician al lui Şahtar Doneţk. “Mircea Lucescu şi-a început cariera de antrenor cum puţini o fac, din liga a doua. În perioada ’82-’83 era şi România B. Cel mai frumos turneu atunci l-am avut cu Mircea Lucescu. Stăteam de dimineaţa pînă seara pe teren! O lună a durat turneul din America de Sud şi Centrală. Din trei în trei zile jucam cîte un meci. Cu Honduras, cu Salvador. Nu conta, important era să jucăm. Şi eram numai tineri în acea echipă”, l-a caracterizat Helmuth Duckadam pe Mircea Lucescu la FANATIK SHOW pe Look TV.