Sport

Fanatik și Vodafone fac echipă la EURO 2024. Ne conectăm cu performanța pentru fantasticii fani ai României!

Vodafone, partener de conectivitate Fanatik la EURO 2024. Transmisiunile în roaming ale echipelor de jurnaliști Fanatik aflate deja în Germania sunt susținute integral de Vodafone.
13.06.2024 | 11:25
Fanatik si Vodafone fac echipa la EURO 2024 Ne conectam cu performanta pentru fantasticii fani ai Romaniei
Reporterii Fanatik vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în Germania cu ajutorul transmisiilor din roaming realizate cu sprijinul Vodafone. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Euro 2024 debutează vineri, 14 iunie, de la ora 22:00, cu meciul dintre Germania și Scoția, din Grupa A. FANATIK este prezent la fața locului și vă va ține la curent cu tot ce se întâmplă la turneul final, beneficiind și de sprijinul VODAFONE, noul nostru partener de conectivitate.

VODAFONE este partenerul de conectivitate al FANATIK pentru transmisiile de la Euro 2024

Campionatul European din Germania este unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului 2024 și FANATIK îl va trata în stil grandios, așa cum trebuie să o facă o publicație care-și respectă cititorii.

ADVERTISEMENT

Iar pentru asta, o echipă de forță a FANATIK se află deja în Germania de o săptămână și vă oferă zi de zi cele mai noi informații despre turneul final, despre organizare, măsuri de securitate sau despre echipele prezente la marele festin fotbalistic european.

Bineînțeles, accentul va fi pus pe naționala României, prezentă la un Campionat European după o pauză de 8 ani. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu au ajuns deja în baza de la Wurzburg, iar reporterii FANATIK prezenți la fața locului v-au prezentat în cele mai mici amănunte ce se petrece în cantonament sau la ședințele de pregătire.

ADVERTISEMENT

Dar toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul VODAFONE, partenerul de conectivitate al FANATIK pentru Euro 2024. Cunoscuta companie de telecomunicații și-a pus infrastructura de roaming la bătaie, astfel încât microbiștii români să aibă acces în timp real la cele mai proaspete și mai clare informații transmise din Germania.

Remus Răureanu, Cristi Coste și Răzvan Nicolae sunt reporterii pe care FANATIK i-a deplasat la Campionatul European de Fotbal. Jurnaliști de prestigiu, cu o experiență de peste 20 de ani în presă, ei au misiunea de a vă oferi cele mai proaspete știri de la Euro 2024 și de a vă ține la curent cu tot ce se întâmplă în Germania.

ADVERTISEMENT

Va fi spectacol total, pentru că pe lângă informațiile de zi cu zi nu vor lipsi nici exclusivitățile marca FANATIK, veți avea parte și de reportaje emoționante, precum și de interviuri cu actorii principali de la Euro 2024. Totul de o calitate premium, așa cum FANATIK și-a obișnuit cititorii.

Dar asta nu e totul… Pentru că așa cum îi stă bine unui site care se respectă, nu vă vom oferi doar materiale scrise, ci și un content video extrem de variat. Acesta va fi realizat de echipa noastră specială deplasată în Germania și va fi disponibil pe FANATIK.RO, dar și pe conturile de sociale media, precum YouTube, Facebook, Tik Tok sau Instagram.

ADVERTISEMENT

Însă pentru ca microbiștii să poată beneficia de tot acest „show” jurnalistic realizat de FANATIK cu ocazia Campionatului European de Fotbal a fost nevoie și de sprijinul pe care ni l-a oferit VODAFONE, noul nostru partener de conectivitate. Remus Răureanu, Cristi Coste și Răzvan Nicolae beneficiază din plin de structura de roaming pe care VODAFONE le-a pus-o la dispoziție, iar astfel materialele realizate de ei în Germania ajung în timp real la cititori.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo,...
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo, a murit la doar 16 ani
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre...
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Desert de-ți lasă gura apă. Plăcintă cu cireșe și migdale
Desert de-ți lasă gura apă. Plăcintă cu cireșe și migdale
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați