Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 5 decembrie 2022. Cu Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin. Video

Luni, 5 decembrie, începând cu ora 10:30, Horia Ivanovici revine live la emisiunea Fanatik SuperLiga alături de invitații Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin.
05.12.2022 | 13:28
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici luni 5 decembrie 2022 Cu Danut Lupu Robert Nita si Alin Buzarin Video
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 5 decembrie 2022, ora 10:30. Cu Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin
ADVERTISEMENT

Etapa a 19-a din SuperLiga este în plină desfășurare, prilejul perfect pentru microbiști de a se bucura de cea mai spectaculoasă emisiune de sport din media românească. Luni, 5 decembrie, de la ora 10:30, o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 5 decembrie 2022, ora 10:30. Cu Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin

Alături de invitații Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin, Horia Ivanovici va analiza cele mai importante evenimente din fotbalul românesc. Aflăm cele mai noi informații după derby-ul incendiar din Bănie, în care FCU Craiova 1948 a reușit în premieră să o învingă pe CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Farul și CFR Cluj au obținut victorii clare în această rundă, cu FC Botoșani și Chindia, și astfel își continuă marșul în fruntea clasamentului. Iar luni, de la ora 19:00, FCSB nu are voie să facă pași greșiți în partida cu CS Mioveni, ultima clasată. Prefațăm și această confruntare la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Alături de invitații Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai tare emisiune din media sportivă din România și are parteneri pe măsură. Împreună cu noi este SUPERBET, sponsorul principal, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica ne va menține într-o formă de zile mari.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE LUNI, 05 DECEMBRIE 2022

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Dănuț Lupu, Robert Niță și Alin Buzărin vor fi prezenți în platou luni, 5 decembrie 2022

Așa cum v-ați obișnuit deja, FANATIK SUPERLIGA vine și cu cele mai tari exclusivități. Așa cum s-a întâmplat și la edițiile precedente, așteptați-vă la subiecte incendiare. Din emisiunea de vineri ați aflat detalii uimitoare despre averea lui Gigi Becali, dar și informații fierbinți din Qatar, unde Horia Ivanovici l-a analizat live pe Leo Messi la partida Argentina – Polonia.

Asigurați-vă că aveți la îndemână tableta, laptopul sau telefonul, dar și o conexiune internet cât mai bună. Și un loc confortabil luni, 5 decembrie, începând cu ora 10:30, la o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fiți aproape de noi pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

Abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu accesați site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din media românească.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE LUNI, 05 DECEMBRIE 2022

Și pentru că veștile bune vin mereu la pachet, aveți șansa să faceți și profit dacă urmăriți FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. În cadrul emisiunii este programată rubrica „Fabrica de cote by Superbet”, care oferă cele mai tentante și atrăgătoare cote din săptămâna fotbalistică. Și este o săptămână cu adevărat plină de meciuri tari.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Luni, 5 decembrie 2022, de la ora 10:30, fiți alături de noi pe laptop, tabletă, telefon sau orice device cu o conexiune bună la internet. Cele mai tari informații din fotbalul românesc le livrăm noi, direct la domiciliu.

ADVERTISEMENT
Tags: