Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 6 decembrie 2022. Cu Ioan Andone, Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin

Marți, 6 decembrie, de la ora 10:30, va avea loc o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, în care Horia Ivanovici va avea invitați de marcă.
06.12.2022 | 10:13
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici marti 6 decembrie 2022 Cu Ioan Andone Adrian Ilie Robert Nita si Andrei Vochin
Marți, 6 decembrie, de la ora 10:30, va avea loc o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, în care Horia Ivanovici va avea invitați de marcă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În această ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se va analiza întreaga etapă a 19-a din campionatul intern, și în mod special meciul FCSB – CS Mioveni, dar și ce s-a întâmplat în partidele din optimile de finală de la Cupa Mondială din Qatar.

Marți, 6 decembrie, Horia Ivanovici aduce o nouă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga

Horia Ivanovici îi va avea ca invitați la emisiunea FANATIK SUPERLIGA de marți, 6 decembrie, care va începe ca de obicei la ora 10:30, pe Ioan Andone, Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor comenta întâlnirea FCSB – CS Mioveni, care va închide runda cu numărul 19 și care poate fi una benefică pentru vicecampioana României. Cu o victorie, ”roș-albaștrii” egalează la puncte Universitatea Craiova, care a pierdut derby-ul Olteniei cu FC U 1948.

De asemenea, superinvitații lui Horia Ivanovici în noua ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Ioan Andone, Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin, vor diseca întâlnirile din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE MARȚI, 6 DECEMBRIE 2022

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este gata pentru o nouă ediție de colecție! O emisiune de top, cu susținere pe măsură: Superbet este sponsorul principal, iar Aqua Carpatica sponsorul premium al FANATIK SUPERLIGA. Să facem show! LIVE pe FANATIK.RO!

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Ioan Andone, Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin vin în platou marți, 6 decembrie 2022

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ați aflat în premieră despre atacul furibund al lui Adrian Mititelu la adresa lui Gino Iorgulescu, ați auzit care este situația lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Iar Horia Ivanovici l-a contestat dur pe Gigi Becali după ce Leo Strizu a recunoscut că este un simplu executant la FCSB.

ADVERTISEMENT

Asta pentru a înțelege mai exact ce se întâmplă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, un talk-show în care adevăratele exclusivități din sport curg neîncetat.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE MARȚI, 6 DECEMBRIE 2022

Și, în plus, ai ocazia să faci și profit la pariuri dacă urmărești FANATIK SUPERLIGA. Pentru că în cadrul emisiunii este programată și rubrica “Fabrica de cote by Superbet”, care îți oferă cele mai bune cote din săptămâna fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Marți, 6 decembrie, ora 10:30! De pe orice dispozitiv conectat la Internet. Ia un loc confortabil și ești gata pentru câteva ore de exclusivități la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICILIVE pe FANATIK.RO, pe contul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIKFANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI! Să facem show!

ADVERTISEMENT