Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri 27 ianuarie! Totul despre etapa a 23-a și derby-ul FCSB – Farul alături de Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin

Vineri, la Fanatik SuperLiga, Horia Ivanovici și invitații săi prefațează etapa a 23-a. Emisiunea e live, exclusiv pe YouTube fanatik.ro, de la ora 10:30.
27.01.2023 | 10:14
Video Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici vineri 27 ianuarie Totul despre etapa a 23a si derbyul FCSB  Farul alaturi de Banel Nicolita Robert Nita si Andrei Vochin
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 27 ianuarie! Prefațăm etapa a 23-a și derby-ul FCSB - Farul alături de Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI revine în această săptămână, cu doar câteva ore înainte de startul etapei cu numărul 23. Prefața rundei care are cap de afiș derby-ul FCSB – Farul începe vineri, 27 ianuarie, de la ora 10:30.

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 27 ianuarie, de la ora 10:30! Prefațăm derby-ul FCSB – Farul

Se anunță o nouă etapă incendiară în SuperLiga, iar derby-ul rundeu cu numărul 23 este FCSB – Farul Constanța, programat duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00, pe Național Arena. Înaintea duelului direct, vicecampioana ocupă locul 3, la patru lungimi de echipa lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, moderator și realizator al emisiunii, vă invită la „disecarea” firului din ce în ce mai firav al fotbalului românesc în 4X4, sub cunoscutul slogan „SĂ FACEM SHOW!”.

Pe lângă prefațarea derby-ului de duminică, Horia Ivanovici și invitații săi vor pune sub lupă și celelalte partide din etapa a 23-a din SuperLiga, în care mai sunt programate „U” Cluj – Rapid, U Craiova – Hermannstadt sau FC Voluntari – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 27 IANUARIE 2023

În ediția de marți, 24 ianuarie, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a dat o nouă exclusivitate „bombă”. Giovanni Becali a anunat într-o intervenție telefonică transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux.

Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin fac show înainte de startul etapei cu numărul 23

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Vineri, 27 ianuarie, Horia Ivanovici va pune sub lupă derby-ul FCSB – Farul, dar și celelalte meciuri ale etapei 23, cu super-invitați fanatici după fotbal: fostul mare internațional Bănel Nicoliță, celebrul influencer Robert Niță și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 27 IANUARIE 2023

Horia Ivanovici vă invită să savurați FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cu ajutorul sponsorului principal Superbet (sponsor, totodată, și al SuperLiga) și al sponsorului Premium Aqua Carpatica.

ADVERTISEMENT

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

Și nu uitați: în prima zi a săptămânii, adică în fiecare zi de luni, distrați-vă cu „Profețiile lui Mitică”! „Unu la unu” Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir! SĂ FACEM SHOW!

ADVERTISEMENT