Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluţu Varga şi Puiu Iordănescu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 4 noiembrie 2022. Despre CFR Cluj şi FCSB cu Dănuț Lupu, Robert Niță, Mihai Stoichiță și Alin Buzărin

Vineri, 4 noiembrie, de la ora 14:00, show cu Horia Ivanovici la o nouă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga. Invitați de marcă analizeaza FCSB - West Ham 0-3 și CFR Cluj - Ballkani 1-0
04.11.2022 | 14:09
Nelutu Varga si Puiu Iordanescu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici vineri 4 noiembrie 2022 Despre CFR Cluj si FCSB cu Danut Lupu Robert Nita Mihai Stoichita si Alin Buzarin
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 4 noiembrie, 2022. Analizăm cu invitați de marcă meciurile FCSB - West Ham și CFR Cluj - Ballkani. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici este din nou în trending! Talk-show-urile sportive au din nou savoare odată cu lansarea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Primele trei ediții au fost de-a dreptul incendiare, având în vedere și cine au fost protagoniștii. După selecționerul Edi Iordănescu și Adrian Mutu, urmează și multe alte surprize.

Când se difuzează o nouă ediție a emisiunii „Fanatik SuperLiga” cu Horia Ivanovici

Vineri, 4 noiembrie, de la ora 13:00, pregătiți-vă de o nouă emisiune de excepție FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Veți avea parte de invitați beton, nume grele din fotbalul românesc, dar și noi informații exclusive. Așa cum s-a întâmplat și marți, după „U” Cluj – FCSB 2-1, când a fost dezvăluită demisia lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este gata pentru o nouă ediție de colecție! O emisiune de top, cu susținere pe măsură: Superbet este sponsorul principal, iar Aqua Carpatica sponsorul premium al Fanatik SuperLiga. Să facem show! LIVE pe FANATIK.RO! Luni, marți și vineri!

Ești gata de o nouă aventură în lumea fotbalului românesc? Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI va fi transmisă LIVE pe FANATIK.RO, pe contul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK. Și poate fi vizionată din orice colț al lumii și pe orice dispozitiv conectat la internet, fie că vorbim aici despre un smartphone, un laptop, o tabletă sau chiar un televizor.

ADVERTISEMENT

Unde poate fi vizionată emisiunea Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici

O nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se va difuza vineri, 4 noiembrie, începând cu ora 14:00. Ea va fi disponibilă atât LIVE, cât și înregistrat, iar pentru a o urmări nu trebuie decât să beneficiați de o conexiune la internet.

Apoi, intrați pe site-ul FANATIK.RO, dați Like paginii de Facebook FANATIK sau abonați-vă la canalul de YouTube FANATIK, pentru a fi siguri că nu veți rata o nouă ediție cu adevărat spectaculoasă a emisiunii dumneavoastră preferate.

ADVERTISEMENT

Cine sunt invitații emisiunii „Fanatik SuperLiga”, realizată de Horia Ivanovici

Pentru că ediția de vineri 4 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI vine imediat după FCSB – West Ham 0-3 și CFR Cluj – Ballkani 1-0 din ultima etapă a fazei grupelor Conference League, este evident că cele două partide vor fi principalul punct de atracție.

VEZI VIDEO AICI CU EMISIUNEA LIVE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 4 NOIEMBRIE 2023 

Invitați vor fi Dănuț Lupu și Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la Federația Română de fotbal. Lor li se alătură invitatul permanent Robert Niță, dar și reputatul jurnalist Alin Buzărin. Nu vor lipsi însă nici telefoanele în direct, pentru a discuta de cum s-a încheiat toamna europeană pentru formațiile românești.

ADVERTISEMENT

Mai mult, prin telefon vor interveni și doi oameni cu greutate din fotbalul românesc. Este vorba despre omul momentului, Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, club care s-a calificat după trei ani de pauză în primăvara europeană, dar și „Generalul” Anghel Iordănescu, cel mai bun marcator din istoria Stelei.

În plus, FANATIK SUPERLIGA te ajută să faci și profit la pariuri. În cadrul emisiunii avem rubrica „Fabrica de cote by Superbet”, care vine cu cele mai bune ponturi și te ajută să dai lovitura.

Nu uita! Ora 13:00! LIVE pe FANATIK.RO, pe contul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK! FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI! Să facem show!

  • 14:00 este ora de începere a emisiunii „Fanatik SuperLiga”, care se va difuza în zilele de luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, canalul de YouTube și pagina de Facebook
ADVERTISEMENT