Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 26 mai, ora 19:00, la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte de Universitatea Craiova – U Cluj

Fanatik SuperLiga revine în forță, duminică, 26 mai, ora 19:00, la Prima Sport 1. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după barajul pentru UEFA Conference League.
26.05.2024 | 14:48
Fanatik SuperLiga duminica 26 mai ora 1900 la Prima Sport 1 Horia Ivanovici spectacol cu invitati de top inainte de Universitatea Craiova  U Cluj
Fanatik SuperLiga, duminică, 26 mai, ora 19:00, la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte de Universitatea Craiova - U Cluj
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară, duminică, 26 mai, începând cu ora 19:00, în direct la TV pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu reacții, analize și comentarii înainte și după Universitatea Craiova – U Cluj, barajul pentru UEFA Conference League.

Fanatik SuperLiga, duminică, 26 mai, ora 19:00, la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte de Universitatea Craiova – U Cluj

Universitatea Craiova și U Cluj luptă pentru calificarea în turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Duelul are loc pe „Ion Oblemenco”, duminică, 26 mai, ora 20:00. Înainte și după meci, Horia Ivanovici vă așteaptă cu cele mai tari reacții.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor să revină în cupele europene. Chiar patronul Mihai Rotaru a mărturisit că Universitatea Craiova își joacă tot sezonul contra lui U Cluj. De cealaltă parte, „șepcile roșii” au moralul ridicat după ce au trecut în barajul din play-out pentru UEFA Conference League de Oțelul, scor 2-0.

Horia Ivanovici îi are alături pe invitații de top Andrei Vochin, Robert Niță, Sorin Cârțu și Marius Șumudică. Prin telefon vor intra cele mai relevante personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Totodată, va fi prefațat duelul dintre Csikszereda și Dinamo, returul barajului pentru menținere/retrogradare în SuperLiga, luni, 27 mai, ora 20:00.

Emisiunea va începe cu o oră înainte de fluierul de start la Universitatea Craiova – U Cluj și va continua până la miezul nopții. Horia Ivanovici vă așteaptă cu cele mai tari analize, comentarii, dar și cu toate reacțiile la cald de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, duminică, 26 mai, ora 19:00. Spectacolul continuă!

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare weekend pe Prima Sport 1, înainte de cele mai tari meciuri ale etapei. Horia Ivanovici promite spectacol și pentru asta aduce de fiecare dată cei mai tari invitați.

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct în fiecare luni, marți și vineri, la ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune sportivă din România poate fi văzută și pe canalul oficial de YouTube, în premieră luni, marți și vineri de la ora 17:30. De asemenea, Horia Ivanovici vă așteaptă pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a nu rata cele mai noi informații și exclusivități din sportul românesc. FANATIK SUPERLIGA se vede pe Prima Sport 1 în fiecare sâmbătă și duminică.

ADVERTISEMENT