Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 1 iunie! Ioana Cosma ”atacă” meciul de baraj pentru Conference League cu invitații Florin Motroc, Ciprian Panait, Robert Niță și Alin Buzărin. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, joi, 1 iunie: Ioana Cosma, Florin Motroc, Ciprian Panait, Robert Niță și Alin Buzărin fac o ultimă analiză înaintea barajului pentru Conference League.
31.05.2023 | 18:15
Fanatik SuperLiga joi 1 iunie Ioana Cosma ataca meciul de baraj pentru Conference League cu invitatii Florin Motroc Ciprian Panait Robert Nita si Alin Buzarin Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik Superliga, joi, 1 iunie: Ioana Cosma, Florin Motroc, Ciprian Panait, Robert Niță și Alin Buzărin fac o ultimă analiză înaintea barajului pentru Conference League. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță și joi, 1 iunie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” cu o prefață la meciul dintre CFR Cluj și FC U Craiova, din barajul pentru un loc în Conference League.

FANATIK SUPERLIGA, joi, 1 iunie, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Florin Motroc, Ciprian Panait, Robert Niță și Alin Buzărin prefațează barajul pentru Europa

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Capul de afiș într-o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii FANATIK SUPERLIGA va fi avancronica meciului de baraj CFR Cluj – FC U Craiova, care va stabili ultima echipă calificată în Conference League. Întâlnirea suscită un interes enorm, iar oltenii au acuzat dur delegarea lui Istvan Kovacs la această partidă.

Subiectele ”fierbinți” vor atinge și barajele de menținere/promovare în SuperLiga, care se vor disputa în weekend. Dinamo este în proporție de 99% ca și revenită pe prima scenă a fotbalului românesc, în timp ce în celălalt baraj UTA Arad este favorită după remiza scoasă pe terenul Gloriei Buzău.

ADVERTISEMENT

Toate acestea vor fi ingredientul surpriză a unei noi ediții incendiare a emisiunii FANATIK SUPERLIGAIoana Cosma alături de invitații Florin Motroc, Ciprian Panait, Robert Niță și Alin Buzărin vor ”toca” mărunt tot ce urmează să se întâmple în fotbalul românesc în acest final de sezon.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” de luni până vineri.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații!

Așadar, în fiecare săptămână de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – unde puteți savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care...
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care o apărau de romani
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută...
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta