Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 16 martie! Ioana Cosma analizează la „sânge” finala Sepsi – FC U Craiova împreună cu invitații Robert Niță, Dan Chilom și Liviu Ganea. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, joi, 16 martie: Ioana Cosma, Mihai Stoichiță, Robert Niță, Dan Chilom și Liviu Ganea analizează la „sânge” finala Sepsi - FC U Craiova 1948.
15.03.2023 | 21:55
Fanatik SuperLiga joi 16 martie Ioana Cosma analizeaza la sange finala Sepsi  FC U Craiova impreuna cu invitatii Robert Nita Dan Chilom si Liviu Ganea Cum puteti vedea emisiunea
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță joi, 16 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită „Să facem show!” cu analiza la „sânge” a finalei pentru play-off Sepsi – FC U Craiova 1948 și vă așteaptă cu avancronica primei etape din play-off și play-out.

FANATIK SUPERLIGA, joi, 16 martie, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Robert Niță, Dan Chilom și Liviu Ganea analizează la „sânge” finala Sepsi – FC U Craiova 1948 și prima etapă din play-off și play-out

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești.

ADVERTISEMENT

Ultimele reacții și analiza la „sânge” înaintea finalei pentru un loc în play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 vor fi capul de afiș într-o nouă ediție spectaculoasă a emisiuni FANATIK SUPERLIGA. Presărat vor intra pe fir personaje semnificative din fotbalul românesc care vor da explicații înaintea play-off-ului și play-out-ului care vor lua startul în acest weekend.

Subiectele „fierbinți” care le au în prim-plan pe FCSB, Universitatea Craiova, Rapid, Farul și CFR Cluj vor fi ingredientul surpriză a unei noi ediții incendiare a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Ioana Cosma alături de invitații Robert Niță, Dan Chilom și Liviu Ganea pregătesc cum se cuvine finala pentru play-off programată joi, 16 martie, ora 21:00 dintre Sepsi și FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE JOI, 16 MARTIE

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show!” în zilele de luni, marți și vineri, în timp ce Ioana Cosma va face spectacol în fiecare miercuri și joi.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE JOI, 16 MARTIE

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

Nu uitați și nu ratați PROFEȚIILE LUI MITICĂ, în fiecare luni, după FANATIK SUPERLIGA!

Și nu uitați: în prima zi a săptămânii, adică în fiecare luni, distrați-vă cu PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Imediat după FANATIK SUPERLIGA! „Unu la unu” Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir! „Oracolul din Bălcești” analizează și prezice evenimentele viitoare din fotbal la PROFEȚIILE LUI MITICĂ!

NU UITAȚI: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „SĂ FACEM SHOW!” la FANATIK SUPERLIGA și PROFEȚIILE LUI MITICĂ! „Revista de front” a fotbalului românesc!

În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar și miercuri și joi cu Ioana Cosma! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI ȘI IOANA COSMA!

ADVERTISEMENT